ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Kim Kardashian: Έκανε laser σύσφιξης στομάχου και δημοσίευσε φωτογραφία με τα σημάδια της θεραπείας - «Είναι επώδυνο αλλά αξίζει τον κόπο»

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Kim Kardashian μετά το laser για τη σύσφιξη του στομάχου!
1
'
Kim Kardashian: Έκανε laser σύσφιξης στομάχου και δημοσίευσε φωτογραφία με τα σημάδια της θεραπείας - «Είναι επώδυνο αλλά αξίζει τον κόπο» Kim_Kardashian

Η Kim Kardashian υποβάλλεται συνεχώς σε νέες θεραπείες και επεμβάσεις προκειμένου να διατηρεί την εμφάνισή της αψεγάδιαστη, ενώ, όπως φαίνεται, παρά τη μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της, συνεχίζει να μην είναι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.

«Αν μου έλεγες ότι έπρεπε κυριολεκτικά να τρώω περιττώματα κάθε μέρα, ώστε να δείχνω νεότερη, ίσως να το έκανα», είχε δηλώσει η Kim Kardashian στους «New York Times» και πολλοί είχαν ξαφνιαστεί.

Εικόνα
kim kardashian laser

Πρόσφατα λοιπόν, η 41χρονη tv star και επιχειρηματίας πραγματοποίησε laser σύσφιξης στομάχου και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , στο οποίο φαίνεται η κοιλιά της, αλλά και τα σημάδια του laser.

Δείτε επίσης: Kim Kardashian: Αποκαλύπτει πώς έχασε 10 ολόκληρα κιλά και κατάφερε να φορέσει το φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε

Μάλιστα, παρόλο που αποκάλεσε την εν λόγω θεραπεία «παιχνίδι», παραδέχτηκε ότι είναι «επώδυνη», δείχνοντας παράλληλα τον ερεθισμό που προκαλεί στο δέρμα.

Εικόνα
kim kardashian laser

«Έκανα λέιζερ Morpheus για να σφίξω το στομάχι μου στο σπα του @DrGhavami», έγραψε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε λέγοντας: «Νομίζω ότι αυτό είναι το αγαπημένο μου λέιζερ. Είναι επώδυνο lol, αλλά αξίζει τον κόπο!».

Εικόνα
kim kardashian laser

Η φωτογραφία φυσικά έκανε το γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγες ώρες και προκάλεσε πληθώρα σχολίων.

Μάθετε ακόμα: Kim Kardashian: To βίντεο που φανέρωσε τα σημάδια των αισθητικών επεμβάσεων που έχει κάνει

Αγαπημένο