ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Klavdia: Το σημάδι από το τροχαίο που είχε και η απάντηση για τα χαρακτηριστικά γυαλιά της

Οι αποκαλύψεις της νεαρής τραγουδίστριας
07.03.2024
See the video

Η Klavdia βρέθηκε καλεσμένη στο "The 2Night Show" το βράδυ της Τετάρτης (06/03). Η νεαρή τραγουδίστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα χαρακτηριστικά γυαλιά της. Παράλληλα αναφέρθηκε και σε ένα τροχαίο που είχε και στο οποίο έσπασε ο πρώτος της σκελετός γυαλιών, αφηνοντάς της σημάδι στο κεφάλι.

"Ο πρώτος μου σκελετός γυαλιών ήταν ένας άλλος, που μοιάζει με αυτόν, αλλά δυστυχώς μου έσπασε σε ένα τροχαίο. Δυστυχώς γιατί μου άρεσε πάρα πολύ εκείνο το γυαλί. Από το τροχαίο όλα είναι καλά, μόνο μια γραμμούλα έχει μείνει στο κεφάλι και το μόνο που έσπασε ήταν τα γυαλιά. Ο μαύρος σκελετός είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου σε μια ξεχωριστή θέση. Λίγο όμως είχα κουραστεί με τον περιορισμό στην όραση, πήγα για λίγο σε διάφανο και επέστρεψα ξανά στο μαύρο το κλασικό, το ωραίο, το πατροπαράδοτο.

Δυσκολεύομαι να με φανταστώ χωρίς γυαλιά, είναι σήμα κατατεθέν! Η αλήθεια είναι πως με έχουν συγκρίνει πάρα πολλές φορές με την Νανά Μούσχουρη. Το ακούω δηλαδή μέχρι και τώρα, ήδη από το "Voice" το άκουγα αυτό πριν από έξι χρόνια.

Μέχρι στιγμής δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς γυαλιά! Ακόμα και όταν τα βγάζω δηλαδή για να κάνω το μπάνιο μου και τα σχετικά και βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, λέω "ρε παιδάκι μου, πως γίνεται να αλλάζει τόσο πολύ το πρόσωπο". Πέρα από το ότι δεν βλέπω κιόλας, γιατί δεν τα φοράω μόνο για στιλ" εξομολογήθηκε η Klavdia.

Αγαπημένο