ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η κατάσταση της υγείας του σήμερα - Στο Εφετείο η υπόθεση

Η υπόθεση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, οδηγείται στο Εφετείο
21.09.2023

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα» Μαρία Βλάχου συνάντησε τον δικηγόρο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αγαμέμνονα Τάτση, ο οποίος ανέφερε αρχικά: «Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε ο οδηγός του λεωφορείου, αφού αποδείχθηκε ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος της πρόκλησης του συγκεκριμένου ατυχήματος. Ο κατηγορούμενος προβάλλει ισχυρισμούς που στόχο έχουν είτε την αθώωση του, είτε τη μείωση της ποινής. Στο αστικό μέρος η δίκη ολοκληρώθηκε…».

Όσον αφορά την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο ίδιος τόνισε: «Η κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι βεβαρημένη. Ήταν ένα βαρύτατο τροχαίο. Υπάρχει μια πρόοδος αλλά, όπως γνωρίζετε, η πρόοδος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πάρα πολύ αργή. Διότι πρέπει να ξαναμάθει ο οργανισμός πολλά πράγματα, τόσο σε θέματα κίνησης, όσο και ομιλίας ».

Κατόπιν, η δημοσιογράφος μετέφερε πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δε νιώθει θυμό, αλλά περιμένει όλα αυτά τα χρόνια να ακούσει έστω μια συγγνώμη από τον οδηγό του λεωφορείου.

Θυμίζουμε πως ο γνωστός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε μια σοβαρή σύγκρουση με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Κυριακής 24/12/2017. Ο παρουσιαστής επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με την αγωγή, ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο παρουσιαστής να «καρφωθεί» στο όχημα. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έδωσε μάχη για τη ζωή του στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύτηκε με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Οι πρώτες ώρες ήταν κρίσιμες, αλλά κατάφερε να επιβιώσει. 

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει τη δική του μάχη, κάνοντας δεκάδες επεμβάσεις αλλά και χειρουργεία, προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αγαπημένο