ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η εξομολόγηση για τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια

Τι είπε ο τραγουδιστής;
13.12.2023

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK και τον Νίκο Γεωργιάδη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή και τον χωρισμό από τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Εμείς, που παρακολουθούσαμε τη ζωή σου από μακριά, το είχαμε φτιάξει αυτό το παραμύθι με το happy end. Λέγαμε ότι με τη Ζέτα θα μείνετε για πάντα μαζί. Δεν μας άρεσε που τελείωσε.

(Γελάει). Ελπίζω να μη σας στενοχώρησα πολύ. Κάθε χωρισμός, όσο ανώδυνος και αναίμακτος κι αν είναι, όσο κι αν ο κύκλος κλείνει χωρίς τριγμούς και διαμάχες…

…έχει πόνο. Δεν έχει;

Μετά από τόσα χρόνια δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς πόνο. Ο πόνος είναι ένα στάδιο που πρέπει να διανύσεις. Θέλει μια τόλμη να πάρεις αυτή την απόφαση, να πεις ότι χρειάζεται μια ανανέωση, μια απόσταση ή ένα οριστικό τέλος. Ο πόνος σε ακολουθεί για ένα διάστημα. Και πιστεύω ότι αυτό το συναίσθημα ήταν αμφίδρομο.

Από την άλλη, ήταν πολύ ωραίο που την είδαμε ανάμεσα στο κοινό σε μια πρόσφατη συναυλία σου. Καταλαβαίνεις ότι η αγάπη υπάρχει ακόμα εδώ.

Αυτό το συναίσθημα δεν είναι κάτι που σταμάτησε, ούτε πρόκειται να σταματήσει. Δεν χάνεται έτσι κάτι που είχε ουσία και αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Είναι μεγάλη χαρά για μένα όταν η Ζέτα έρχεται στις συναυλίες μου. Δεν με ξαφνιάζει, γιατί η σχέση μας είναι απόλυτα υγιής, υπάρχει αμοιβαία αγάπη.

Αγαπημένο