ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

O Παναγιώτης Χατζηδάκης για την απώλεια των γονιών του: "Σπάραζα για δέκα λεπτά, αισθάνθηκα ορφανός"

"Εφυγε πρώτα ο πατέρας μου και μετά η μητέρα μου."
19.03.2024


Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την απουσία του από την τηλεόραση, την πατρότητα ενώ συγκίνησε αναφερόμενος στην απώλεια των γονιών του.

«Θα επιστρέψω στην τηλεόραση, πού θα πάει… πιστεύω θα ήμουν καλός σε ένα τηλεπαιχνίδι και γι’ αυτό ετοιμάζω κάτι στο Tik Tok το οποίο είναι κάτι σαν τηλεπαιχνίδι ζωντανό, θα είναι live», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Έφυγε πρώτα ο πατέρας μου και μετά η μητέρα μου. Ήταν νέοι. Όταν βλέπεις ανθρώπους να φεύγουν σε μια στιγμή που δεν το περιμένεις, είναι και για σένα λίγο σοκαριστικό. Είχανε χρόνια μπροστά τους και ήταν και πολύ ζωντανοί άνθρωποι. Σπάραζα για δέκα λεπτά, όταν τελείωνε ουσιαστικά όλο αυτό και μετά είπα: “Πάμε, προχωράμε, τώρα συνεχίζουμε τη ζωή. Θα ήθελα να είναι εδώ σε κάποιες στιγμές, να τους πω κάποια πράγματα που δεν τα είχα πει ποτέ. Αισθάνθηκα ορφανός», εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης για τον θάνατο των γονιών του.

Τέλος, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είπε: «Ο γιος μου είναι τριών ετών, σε φέρνει στα όρια της υπομονής σου. Η πατρότητα είναι καινούργια εμπειρία, το ζω ολοκληρωτικά».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:


 

Αγαπημένο