ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Συγκλόνισε η Ελένη Τσολάκη: "Με απείλησε να του δώσω τα λεφτά! Αισθάνεσαι ότι βιάζεσαι εκείνη την ώρα"

Όσα είπε η παρουσιάστρια
14.11.2023
Ελένη Τσολάκη

Το πρωί της Τρίτης 14 Νοεμβρίου στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣού” παρουσίασαν την είδηση ληστείας στο φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα στο Κερατσίνι και μάλιστα, ο ίδιος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Open, ο οποίος και περιέγραψε τις στιγμές που έζησε η υπάλληλος του καταστήματός του.

Μετά τη συνομιλία τους, η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε σε μία αντίστοιχη προσωπική της εμπειρία, όταν ήταν πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων. 

Όσα είπε η Ελένη Τσολάκη

«Το ‘χω πάθει 16 χρονών, όταν κρατούσα κάποια μεσημέρια τα καλοκαίρια ένα μαγαζί με ρούχα στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη μανούλα μου. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά. Ήταν Αύγουστος, η πόλη ήταν άδεια, δεν υπήρχε κόσμος.

Ήμουν στο πίσω μέρος του καταστήματος και διάβαζα ένα βιβλίο, γιατί δεν υπήρχε κόσμος στο μαγαζί εκείνη την ώρα. Μπροστά στην είσοδο του μαγαζιού ήταν το ταμείο, εκεί είχα αφημένο και το κινητό μου.

Κάποια στιγμή αισθάνομαι την παρουσία κάποιου, σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω έναν άνθρωπο από πάνω μου ακριβώς, ο οποίος με κοιτάζει και με απειλεί: “δώσε μου τα χρήματα”.

Εγώ σαστίζω, δεν ξέρω τι να κάνω, τα χάνω και κάνω κάποιες σπασμωδικές κινήσεις. Αυτός πήρε το κινητό μου, δεν πήρε τα χρήματα από το ταμείο κι έφυγε. Για πολύ καιρό μετά δεν μπορούσα να ξανακρατήσω μόνη μου το μαγαζί, το ψυχολογικό είναι τεράστιο και αισθάνεσαι ότι βιάζεσαι», είπε η Ελένη Τσολάκη.

Λίγο νωρίτερα, τη δική της αντίστοιχη περιπέτεια αφηγήθηκε και η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο λεπτό 13:00’.

Αγαπημένο