ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Σταμάτης Γαρδέλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νοσηλεία στο ψυχιατρείο και την επίσκεψη στο Άγιο Όρος

Τι είπε;
24.01.2024


Στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» μίλησε ο Σταμάτης Γαρδέλης μετά τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο και την επίσκεψη στο Άγιο Όρος. Ο ηθοποιός είπε πως έκανε ένα restart στη ζωή του, ενώ παράλληλα τόνισε πως το Άγιο Όρος είναι το προσωπικό του ησυχαστήριο.

«Ό,τι έγινε πέρασε και προχωράμε. Η ζωή προχωράει. Είχα μια εμπειρία από την οποία αποκόμισα πάρα πολλά πράγματα και ξεκινάω.  Έκανα ένα restart στη ζωή μου. Δεν έχασα τη δύναμη μου, απεναντίας βρήκα τη δύναμη για να αντιμετωπίσω κάποια πράγματα που με στρίμωχναν. Νομίζω έχω βάλει τα πράγματα σε έναν δρόμο, που θα εξελιχθούν προς το καλό. Δεν αισθάνομαι ούτε ότι έχω αδικηθεί, ούτε έχω βγει να ζητήσω, ούτε έχω παρακαλέσει, επειδή έχουν ακουστεί διάφορα πράγματα. Ζήτησα ισονομία σε κάποια θέματα. Δεν ζήτησα ιδιαίτερη εύνοια σε κάποια θέματα επειδή είμαι επώνυμος», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης και συνέχισε για το Άγιο Όρος:  

«Το Άγιος Όρος είναι το προσωπικό μου ησυχαστήριο, είναι ένα μέρος που γεμίζεις την μπαταρία σου. Είναι η ιδέα που θα ξεπερνά πάντα το περιεχόμενό της. Είναι κάτι που δεν το σχολιάζεις, είναι το Άγιον Όρος. Πηγαίνω εδώ και 42 χρόνια, στον πνευματικό μου. Πιστεύω στον Θεό και στο ερωτηματικό της ύπαρξης μας».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε ο Σταμάτης Γαρδέλης:

Αγαπημένο