ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης: Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή

Η περιπέτεια υγείας του ηθοποιού
08.03.2024

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso ο Βασίλης Μπισμπίκης το βράδυ της Τετάρτης άρχισε να νιώθει έντονες ενοχλήσεις στο στήθος του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχοντας στο πλευρό του την Δέσποινα Βανδή πέρασαν άρον άρον την είσοδο του ιδιωτικού νοσοκομείου στο Μαρούσι, με τους γιατρούς να προχωρούν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι αρτηρίες της καρδιάς του βρέθηκαν βουλωμένες, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η νοσηλεία του. 

Το ίδιο κιόλας βράδυ έγινε επέμβαση τοποθέτησης στεντ, με την Δέσποινα Βανδή να μη φεύγει στιγμή από το πλευρό του συντρόφου της. Όλα τελικά πήγα καλά και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ήδη σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Την είδηση για την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Βασίλης Μπισμπίκης και αποκάλυψε σε ρεπορτάζ της το πρωί της Παρασκευής η εφημερίδα Espresso, επιβεβαίωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα Happy Day.

Όπως είπε μάλιστα η παρουσιάστρια, δικός της άνθρωπος είδε το ζευγάρι στο νοσοκομείο.

"Βλέπω το πρωτοσέλιδο της Espresso που λέει ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης μπήκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο προχθές, αλλά τώρα είναι καλά. Εγώ αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω από το δικό μας ρεπορτάζ είναι ότι όντως βρέθηκε στο νοσοκομείο προχτές. Δεν είπαμε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί θεωρήσαμε ότι είναι προσωπικά δεδομένα και όταν αποφασίσουν οι ίδιοι θα τα πουν. 

Εμείς αυτό που θα πούμε είναι ότι όντως τους είδε ένας δικός μας άνθρωπος σε ιδιωτικό θεραπευτήριο αργά. Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε τι θα πουν οι γιατροί. Περαστικά, σιδερένιος και πάντα να είστε αγαπημένοι και να στηρίζει ο ένας τον άλλον" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
 

Αγαπημένο