ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τσιμτσιλή για Χρήστο Μάστορα: "Κατάλαβα ότι γράφτηκε κάτι πως ενεπλάκη σε ένα καβγά και..."

Τι είπε η παρουσιάστρια;
16.02.2024
See the video

Την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα, όπου ανέβασε κάποιες φωτογραφίες και μας έδειξε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο μάτι του, σχολίασαν στο Happy Day την Παρασκευή (16/02).

Με αφορμή όσα έγραψε ο τραγουδιστής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα.

"Θέλω να πω για τον Χρήστο -επειδή χθες μίλησε με τον Γιάννη Κουτράκη- και του είπα ότι γνωρίζοντας τον Χρήστο από εσένα, έχω καταλάβει ότι είναι ένα παιδί, που δεν βγαίνει να απαντήσει στο καθετί που γράφεται και ακούγεται για εκείνον. 

Μου είπε ότι προφανώς για να μπήκε στη διαδικασία και να πει ότι δεν απαντώ, αλλά κάποιοι υπονόησαν πράγματα για εμένα και ένιωσα ότι προσβάλλομαι και ήθελα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, κάτι ακούστηκε.

Κατάλαβα ότι το έκανε αυθόρμητα. Κάποιοι δεν πίστεψαν ότι είναι άρρωστος και του συμβαίνει κάτι άλλο. Σας θυμίζω ότι εδώ και μία εβδομάδα δεν εμφανίζεται κιόλας. 

Κατάλαβα ότι γράφτηκε κάτι πως ενεπλάκη σε ένα καβγά και ότι υπήρξε μία παραβατική συμπεριφορά. Κάτι τέτοιο. Και προτίμησε να δείξει αυτές τις σοκαριστικές φωτογραφίες, που αποτυπώνουν το πρόβλημα που πέρασε -και σε κάνουν όχι μόνο να τον λυπάσαι, αλλά κάποιες είναι στο όριο του παίρνω το βλέμμα μου και δεν μπορώ να τις βλέπω - παρά να αφήσει να τον κουτσομπολεύουν", είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αγαπημένο