ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Οι διάσημοι Έλληνες που είναι πολύτεκνοι με περισσότερα από 3 παιδιά

Ποιοι είναι στη λίστα;
3
'
Διάσημοι Έλληνες πολύτεκνοι με περισσότερα από 2 παιδιά

Τους βλέπεις καθημερινά σχεδόν στην τηλεόραση, ή στα περιοδικά. Τους θαυμάζεις, και αν θέλεις να κάνεις πολλά παιδιά τους έχεις σαν πρότυπο αφού αυτοί οι διάσημοι Έλληνες είναι πολύτεκνοι! Έχουν πάνω από 2 παιδάκια, τα οποία είναι η πρώτη τους προτεραιότητα ενώ είναι και άκρως επιτυχημένοι στα επαγγελματικά τους. Ε, σίγουρα θα αναρωτιέσαι πώς τα καταφέρνουν αλλά όπως λέει το ρητό όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και ο τρόπος.

Ποιοι είναι λοιπόν στη λίστα;

Ο Σάκης Ρουβάς και η οικογένειά του

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν τέσσερα παιδιά: Την Αναστασία που είναι 13, τον Αλέξανδρο που είναι 10, την Αριάδνη που είναι 7 και τον Απόλλωνα που είναι 5. Η Κάτια Ζυγούλη έχει αφιερωθεί στην οικογένειά της, ενώ ο σταρ μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και το σπίτι του!

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μαρία Παπαδοπούλου έχουν βρει την χρυσή τομή ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει πέντε παιδιά: Πρόκειται για την 23χρονη Κατερίνα , τον 21χρονο Γιώργο, την 15χρονη Ελεωνόρα, την 13χρονη Παναγιώτα και τον 11χρονο Κωνσταντίνο. Η Μαρία Παπαδοπούλου δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική showbiz, ενώ αρκετά από τα παιδιά του τραγουδιστή ακολουθούν τα βήματά του στο τραγούδι.

Ίσως σε ενδιαφέρει: 4 διάσημες Ελληνίδες που στηρίζουν τον θηλασμό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Θέμης Σοφός και τα 3 παιδιά τους

Η παρουσιάστρια και ο δικηγόρος έχουν τρία παιδιά, την 8χρονη Νάγια, την 7χρονη Μαίρη και τον 3 ετών Ιωάννη-Εφραίμ. Η ίδια, έχει πει πως στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει αποβολές, και θεωρεί τα παιδιά μια ευλογία. Σταματίνα και Θέμης, παρά τις δυσκολίες έμειναν ενωμένοι και έχουν μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Ολυμπία Χοψονίδου-Βασίλης Σπανούλης

Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά, τον 11χρονο Θανάση, τον 9χρονο Βασίλη, τον 8χρονο Δημήτρη, την 6χρονη Αιμιλία και την 4χρονη Αναστασία. Πέρσι, υποδέχτηκαν και ένα ακόμα μωράκι στην όμορφη οικογένειά τους και φέτος, ο αθλητής ανακοίνωσε πως κλείνει την καριέρα του και θα αφιερωθεί και εκείνος στην οικογένειά του.
    

Αγαπημένο