ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόλμησε την θεραπεία για τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια!

Την έχουν δοκιμάσει και άλλες stars!
2
'
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόλμησε την θεραπεία για τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

φρύδια έχουν τραβήξει ξανά την προσοχή των αγαπημένων μας celebrities και οι δοκιμές σε θεραπείες και τεχνικές δεν έχουν σταματημό. Τα πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια είναι στόχος όλων μας για να υπάρξει συμμετρία και αρμονία στο πρόσωπο.

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πόσο αλλάζει το πρόσωπο σου, όταν καθαρίζεις το σχήμα των φρυδιών σου. Το σχήμα τους παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση σου, οπότε πρέπει να είναι πάντα περιποιημένα.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με το μαγιό της και μας δείχνει τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H ημι μόνιμη θεραπεία που υπόσχεται καλοσχηματισμένα φρύδια

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε στο κλαμπ όσων έχουν τολμήσει την ημιμόνιμη θεραπεία φρυδιών, brow lamination, για τέλεια φρύδια χωρίς κενά. Το brow lamination είναι η ανύψωση των φρυδιών, ενώ αποτελεί την εναλλακτική πρόταση στο microblading. 

Ουσιαστικά, αυτή η θεραπεία ανυψώνει και ισιώνει ακόμα και τις πιο δύσκολες τρίχες, δίνοντας το επιθυμητό σχήμα στα φρύδια σου, χωρίς κενά και μ’ ένα πλούσιο όγκο που δεν θα το πιστεύεις. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την εμπιστεύτηκε και μοιράστηκε stories με τους διαδικτυακούς φίλους στο Instagram.

Τα αποτελέσματα της ημιμόνιμης θεραπείας φρυδιών που δοκίμασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διαρκούν μεταξύ 6-8 εβδομάδων, αλλά αυτό εξαρτάται από το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν οι τρίχες σου. Επιπλέον, η διαδιακασία είναι φυσική και δίνει τέλος στα ασύμμετρα, χωρίς όγκο φρύδια και τα κενά.

Εικόνα
spiropoulou
Εικόνα
spiropoulou

 

Ρίξε μια ματιά: Μάθε ποιο είναι το ιδανικο σχήμα φρυδιού που θα απογειώσει και το δικό σου βλέμμα

Αγαπημένο