ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3+1 σημάδια που "μαρτυρούν" ότι μπορεί να είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σου!

Ποια είναι τα σημάδια που θα σε κάνουν να το καταλάβεις;
11.11.2022
1
'
3+1 σημάδια που "μαρτυρούν" ότι μπορεί να είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σου! Photo/Istock

Πολλές φορές όταν μας αρέσει κάποιος δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν είναι αμοιβαίο και αν σκέφτεται όπως εμείς. Ειδικά αν γνωρίζεις χρόνια τον αλλόν και διατηρείς μαζί του φιλικές ή απλά καλές σχέσεις τότε είναι δύσκολο να αντιληφθείς αν έχει ερωτικά συναισθήματα ή αν απλώς σε συμπαθεί πολύ.

Έχεις σκεφτεί όμως το ενδεχόμενο να του αρέσεις και απλά να μην το έχεις παρατηρήσει; Ο τρόπος για να το ανακαλύψεις δεν είναι πάντα τόσο εύκολος αφού τα αγόρια δυσκολεύονται να ανοιχτούν και κρατούν μέσα τους το συναίσθημα του έρωτα, γιατί πολλές φορές φοβούνται το ενδεχόμενο της απόρριψης.

Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο άρθρο θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τα σημάδια που σου δείχνει και ίσως πρέπει να δώσεις μια παραπάνω προσοχή, για να καταλάβεις αν υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του και να μην μένεις άλλο με την απορία.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: 4 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις αφού ανακαλύψεις την απιστία του συντρόφου σου

Τα 4 σημάδια που "μαρτυρούν" ότι του αρέσεις:

1. Θέλει να μάθει περισσότερα για εσένα

Μπαίνει συχνά στην διαδικασία να ρωτάει πράγματα για εσένα, την ζωή σου, τα πλάνα και τα σχέδια για το μέλλον σου.

Τον ενδιαφέρει η ουσιαστική επαφή με τα συναισθήματα σου και είναι πάντα διαθέσιμος να ακούσει τυχόν ανησυχίες και προβληματισμούς σου. Ζητάει να γνωρίσει προτιμήσεις και ενδιαφέροντα σου και με διακριτικό τρόπο προσπαθεί να μάθει σε τι κατάσταση βρίσκεσαι συναισθηματικά την χρονική αυτή περίοδο.

Εικόνα
3+1 πράγματα που «μαρτυρούν» ότι μπορεί να είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σου!

 

2. Η συμπεριφορά του προς εσένα είναι διαφορετική

Δεν σε αντιμετωπίζει όπως όλους τους υπόλοιπους σε ένα χώρο. Στους περισσότερους θα πει ένα τυπικό «Γεια», ενώ σε σένα θα κάνει και την παραπάνω ερώτηση για το πως είσαι, πλησιάζοντας το μέρος σου.

Αν μάλιστα τον βλέπεις να σου χαμογελά συχνά και να προσπαθεί να εστιάσει στο βλέμμα σου, είναι σίγουρο δείγμα ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον.

3. Δε σε έχει στο "Περίμενε"

Επιλέγει να μην το παίξει ο κλασικά «δύσκολος και πολύ απασχολημένος τύπος» που αργεί να απαντήσει στα μηνύματα σου για ώρες.

Δεν προσπαθεί να καθυστερήσει την απάντηση του μηνύματος του, για να σου δείξει ότι έχει τόσα πιο σημαντικά πράγματα να κάνει από το να σου μιλήσει.

Συνήθως σε ενημερώνει για το καθημερινό του πρόγραμμα και με αυτό τον τρόπο καταλαβαίνεις ότι τις κενές του ώρες, θέλει να αφιερώσει χρόνο στο να μιλήσετε. Στην περίπτωση αυτή είναι δεδομένο ότι ενδιαφέρεται για εσένα.

Εικόνα
3+1 πράγματα που «μαρτυρούν» ότι μπορεί να είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σου!

 

4. Η στάση του σώματος του

Η γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει πολλά και είναι το σημάδι που πρέπει να δώσεις την μεγαλύτερη έμφαση.

Τα συχνά αγγίγματα, οι αλλαγές στη χροιά της φωνής του όταν σου μιλάει, το βλέμμα του και το σώμα του, που γέρνει, συνήθως προς το μέρος σου, είναι κάποια από τα πολλά ξεκάθαρα σημάδια ότι τον ελκύεις.

Εικόνα
3+1 πράγματα που «μαρτυρούν» ότι μπορεί να είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σου!

 

Μην διστάσεις λοιπόν αν έχει παρατηρήσει κάποιο ή κάποια από τα παραπάνω σημάδια, να μπεις στην διαδικασία μιας παραπάνω συζήτησης μαζί του, ώστε να καταλάβεις τις προθέσεις του για σένα και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει όλο αυτό!

Ρίξε μια ματιά: Έχετε μειωμένη σεξουαλική επιθυμία - 4 τρόποι να αυξήσετε την λίμπιντο

Αγαπημένο