ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πρώτο πασχαλινό τραπέζι με τα πεθερικά; Οι 6 παγίδες που πρέπει να προσέξεις

Αγχώνεσαι για το πρώτο πασχαλινό τραπέζι με τα πεθερικά; Σου έχουμε την λύση!
1
'
Πρώτο πασχαλινό τραπέζι με τα πεθερικά; Οι 6 παγίδες που πρέπει να προσέξεις Πασχαλινό τραπέζι

Η Κυριακή του Πάσχα είναι κοντά και σίγουρα θα βρεθείς σε ένα πασχαλινό τραπέζι, με συγγενείς, αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και ανθρώπους που μπορεί να γνωρίσεις για πρώτη φορά.

Ανάμεσα σε αυτούς ίσως να είναι και τα πεθερικά σου και αγχώνεσαι ήδη για την πρώτη εορταστική εμπειρία που θα έχεις μαζί τους.

Αν λοιπόν αναρωτιέσαι για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθείς στους γονείς του καλού σου, τότε σου έχουμε τις 6 “παγίδες” που θα πρέπει να προσέξετε.

Σε ενδιαφέρει ακόμη: Νέα σχέση: 3 βασικά σημάδια που πρέπει να προσέξετε

Οι 6 παγίδες που πρέπει να προσέξεις στην πρώτο πασχαλινό τραπέζι με τα πεθερικά σου

Εικόνα
Πρώτο πασχαλινό τραπέζι με τα πεθερικά; Οι 6 παγίδες που πρέπει να προσέξεις

 

  1. Μάθε μερικές βασικές πληροφορίες και για τους δύο. Ρώτα τον σύντροφό σου για τις δουλειές τους και τα ενδιαφέροντά τους. Έτσι θα είσαι προετοιμασμένη και θα μπορείς να κατευθύνεις την συζήτηση αν υπάρξει αμηχανία.
  2. Φόρεσε αυτό που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα. Αν π.χ. το στιλ σου είναι ιδιαίτερο ή extreme μη φοβηθείς να κάνεις την εμφάνιση σου, πρέπει να σε γνωρίσουν όπως ακριβώς είσαι.
  3. Συστήσου εγκάρδια και δείξε τη χαρά σου, έστω κι αν δεν είχες καμία όρεξη να βγεις με τα πεθερικά σου, θα εκτιμήσουν τουλάχιστον την πρόθεση.
  4. Πάρε την πρωτοβουλία και ρώτα τους πρώτη  για το πού πήγαν διακοπές, πώς πάνε οι δουλειές τους ή οι άλλες ενασχολήσεις τους. Θα τους αρέσει να δείξεις ενδιαφέρον για τις ζωές τους.
  5. Προσοχή στην ποσότητα του αλκοόλ που θα καταναλώσεις, αν ξέρεις ότι σε πειράζει και μπορεί να επηρεάσει αυτά που λες και να υπάρξουν τυχόν παρεξηγήσεις.
  6. Μην εμπλακείς σε τυχόν ευαίσθητα οικογενειακά ζητήματα που θα τεθούν εκ μέρους τους στο τραπέζι, μόνο αν ζητηθεί η γνώμη σου προσπάθησε να απαντήσεις διπλωματικά.

Extra tip: Μια πολύ ωραία κίνηση εκ μέρους σου που θα εκτιμήσει πολύ η πεθερά σου, θα είναι να τους κάνεις ένα δώρο για το σπίτι, θα δείξεις ότι τους σκέφτηκες και θα εντυπωσιάσεις με το γούστο σου. Επέλεξε μια όμορφη γλάστρα (μάθε ποιο είναι το αγαπημένο της λουλούδι), ή ένα κομψό βάζο για το σαλόνι της.

Καλή επιτυχία!

Ρίξε μια ματιά: Φυτά εσωτερικού χώρου για Feng Shui: Φέρε την καλοτυχία σπίτι σου!

Αγαπημένο