ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Θέλεις να φλερτάρεις και δεν ξέρεις πώς; 8 τρόποι να το κάνεις κομψά και με μεγάλη επιτυχία

Η πανδημία και η καραντίνα μας έκανε προς στιγμήν να πιστέψουμε πως δε θα υπάρξει ξανά η ευκαιρία να φλερτάρουμε απο κοντά. Όμως η στιγμή έχει έρθει κι εσύ νιώθεις 100% απροετοίμαστη.
24.06.2021
3
'

Μη φοβάσαι, το φλερτ απο κοντά έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία και αν θες να φρεσκάρεις λίγο τα skills σου, δες 8 τρόπους να φλερτάρεις με κομψότητα και διακριτικότητα! 

Το φλερτ δεν βγαίνει εύκολα σε όλους. Ακόμη και οι άνθρωποι με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση παγώνουν ακόμη τη στιγμή που ακούνε το «γεια» από το αιώνιο κόλλημά τους. Αλλά μην ανησυχείς, αν δυσκολεύεσαι με το φλερτ, έχουμε αρκετά tips για να σε βοηθήσουν να κερδίσεις την προσοχή του άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, πάντα με κομψότητα και διακριτικότητα.

1. Να έχεις αυτοπεποίθηση

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από την αυτοπεποίθηση. Το κόλλημα σου, και οποιοσδήποτε άλλος, θα παρατηρήσει την δυναμική στο χαρακτήρα σου και θα θέλει σίγουρα να γνωρίσει ένα κορίτσι που ξέρει τι αξίζει και φαίνεται στον τρόπο που κινείται στο χώρο.

2. Δείξε ενδιαφέρον στη ζωή του

Ο καθένας από μας αγαπάει τα κοπλιμέντα, και οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν να μιλούν για τον εαυτό τους. Αν τελικά έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις στο κόλλημα σου, μην την αφήσεις να πάει χαμένη. Ρώτησε όσα περισσότερα μπορείς για τη ζωή του και δείξε το ενδιαφέρον σου. Σίγουρα θα εκτιμηθεί το πόσο ενδιαφέρον δείχνεις για εκείνον και είναι δεδομένο ότι θα αναμένει με ενθουσιασμό την επόμενη σας συζήτηση.

3. Χαμογέλασε και χαιρέτησε τον διακριτικά ενώ περνάς από δίπλα του

Ξέρουμε πως το να περπατάς και να βλέπεις ξαφνικά μπροστά σου το κόλλημα σου, πρέπει να είναι από τα πιο Τρομακτικά συναισθήματα στον κόσμο. Η πρώτη σου αντίδραση μάλλον θα είναι να κοιτάξεις προς τα κάτω ή στο κινητό σου και να προσποιηθείς ότι γράφεις ένα επείγον μήνυμα. Αγνόησε αυτή σου την αντίδραση, κοίταξε ψηλά και χαμογέλασε του. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση απ’τη στιγμή που δεν είσαι προετοιμασμένη για αυτή. Αφιέρωσε μόνο μισό λεπτό Για να τον χαιρετήσεις, και έπειτα συνέχισε να περπατάς. Έτσι έχεις μπει ήδη στο ραντάρ του και του έχεις κινήσει την προσοχή.

4. Αγνόησε τον, αλλά όχι για πολύ

Ακούγεται σαν μέθοδος αντίστροφης ψυχολογίας, αλλά φαντάσου να δεις το κόλλημα σου για παράδειγμα σε εξωτερικό χώρο, και να χαιρετήσεις πρώτα τους φίλους του, χωρίς απαραίτητα να χαιρετήσεις αυτόν. Το κόλλημα σου σίγουρα θα νιώσει λίγο απέξω, μέχρι τη στιγμή που θα αποφασίσεις να τον συμπεριλάβεις στη συζήτηση και να φτιάξεις τη μέρα του. Είναι λεπτομέρεια αλλά πίστεψε μας μετράει. Προσοχή: μην το κανείς συστηματικά γιατί και η υπερβολή δεν κάνει καλό.

Διάβασε τους υπόλοιπους τρόπους που θα σου εξασφαλίσουν ένα επιτυχημένο φλερτ στο elle.gr

 

 

 

 

Αγαπημένο