ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση- Η φωτογραφία στο κρεβάτι του νοσοκομείου

Τι θα γίνει με την προετοιμασία του σε Ντουμπάι και Αυστραλία;
3
'
Στέφανος_Τσιτσιπάς Ndp

Σε νοσοκομείο της Ελβετίας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αγκώνα του, για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Στέφανος Τσιτσιπάς με μια φωτογραφία του μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους πως όλα είναι καλά ενώ όπως δήλωσε σε δύο εβδομάδες θα ταξιδέψει σε Ντουμπάι και Αυστραλία για την προετοιμασία του.

«Τα πράγματα συχνά γίνονται πιο δύσκολα πριν γίνουν πιο εύκολα, αλλά με κάθε αγώνα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία. Μερικές μέρες η ζωή έχει να κάνει με τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματά για το μέλλον. Υπάρχουν επίσης μέρες όπου η ζωή είναι απλώς να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και αυτό είναι επίσης εντάξει. Σε όλους τους οπαδούς, σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση. Επικεντρωθείτε σε ένα πιο υγιές και πιο ευτυχισμένο μέλλον. Επόμενη στάση, προετοιμασία στο Ντουμπάι σε δύο εβδομάδες από τώρα και μετά ανυπομονώ για την Αυστραλία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: 15 πράγματα που δεν γνώριζες για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Αγαπημένο