ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3 πράγματα που θα κάνουμε όλοι μετά το τέλος της καραντίνας

Σίγουρα ανυπομονείς και εσύ!
3
'
τι θα κάνουμε μετά την καραντίνα Shutterstock

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις, το τέλος της καραντίνας είναι κοντά και η επιστροφή μας στην κανονικότητα, είναι θέμα χρόνου. Φτιάξαμε λοιπόν μια λίστα, με τα 3 πράγματα που θα κάνουμε όλοι, μόλις «ανοίξει» ξανά η χώρα.

Ταξίδια

Ακόμα και εγώ που δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα ταξίδια, ανυπομονώ να πάω οποουδήποτε! Το ταξίδι σου μπορεί να είναι σε έναν κοντινό προορισμό ή σε ένα πανέμορφο νησί, με καλή παρέα και καταγάλανα νερά. Ε, μην μου πεις ότι δεν σε έπιασε νοσταλγία...

Φαγητό με φίλους

Στο ίδιο μοτίβο, ακόμα και αν δεν είσαι party animal, σίγουρα θα σου έχει λείψει το δείπνο σε ένα όμορφο εστιατόριο με τους αγαπημένους σου φίλους, χωρίς περιορισμό ώρας και χωρίς να σκέφτεστε τι θα κάνετε αν κάποιος κολλήσει. Είναι σχεδόν σίγουρο πως με το άνοιγμα της εστίασης, όλοι μας θα πάμε σε ένα ταβερνάκι ή ένα πιο πολυτελές εστιατόριο, αναλόγως τα γούστα.

Εικόνα
τι θα κάνουμε μετά την καραντίνα
Shutterstock

Επιστροφή στο γραφείο

Η δουλειά μας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος των εργαζόμενων στην Ελλάδα και όχι μόνο, δουλεύει πλέον με τηλεργασία. Σίγουρα αυτό έχει τα καλά του, αλλά η έλλειψη επικοινωνίας και επαφής με τους αγαπημένους σου συναδέρφους, θα σου έχει κοστίσει. 
Ίσως τον πρώτο καιρό να μην το περίμενες, αλλά είναι κατά 90% σίγουρο πως ανυπομονείς και εσύ για την επιστροφή σου στο γραφείο. Έχεις σκεφτεί τι θα φορέσεις, πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου, ποιοι είναι οι στόχοι σου για την επόμενη μέρα. 

Η δύσκολη δοκιμασία την οποία όλοι περάσαμε, μοιάζει να φτάνει στο τέλος της και σιγά - σιγά, πέρνουμε την καθημερινότητά μας πίσω. Είσαι έτοιμος να κάνεις τις ημέρες που θα έρθουν, τις καλύτερες της ζωής σου;

Αγαπημένο