ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Καινούργιου για Μελέτη: "Νιώθω ότι το κανάλι δεν την προστάτευσε"

Όσα είπε η παρουσιάστρια
27.11.2023
1
'

Την αλλαγή της ώρας προβολής της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την “Super Κατερίνα”.

«Την Παρασκευή, πολύ αργά το απόγευμα, βγήκε ένα δελτίο τύπου από το κανάλι που λέει ότι η εκπομπή μειώνεται για 20 λεπτά. Να πω τώρα την άποψή μου, πολύ ωραία μίλησε το πρωί η Ελεονώρα. Τι να πει η κοπέλα; Είπε ότι στολίζανε. Κάποια άλλη παρουσιάστρια μπορεί να είχε και λίγα νεύρα με αυτό που της κάνανε. Το θεωρώ άκομψο από την πλευρά του καναλιού. Το Mega δεν πηγαίνει καλά. Αντικειμενικά, ειδικά όλη η πρωινή του ζώνη. Η Ελεονώρα όμως, πηγαίνει καλύτερα από κάποιες άλλες εκπομπές. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τον λόγο που στοχοποιείται η συγκεκριμένη εκπομπή, ενώ υπάρχουν κι άλλες εκπομπές που δε σκίζουν.

Από εκεί και πέρα, για ένα κανάλι που τα δυο τελευταία χρόνια το παλεύει, έχει έναν δυνατό ανταγωνισμό και μια εκπομπή που κυριολεκτικά σκίζει, το “Happy Day”, δε πάει άσχημα η εκπομπή της Ελεονώρας. Και ωραία θέματα έχει, γίνεται αναπαραγωγή, έχει πολύ καλή ομάδα, εξαιρετικές συνεντεύξεις. Δε καταλαβαίνω γιατί να γίνεται αυτό ξαφνικά και να στοχοποιούν μια εκπομπή. Εγώ, δηλαδή αν ήμουν η Ελεονώρα θα είχα στεναχωρηθεί και με το κανάλι. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Δε ξέρω αν ήταν ειρωνικό το σχόλιό της το πρωί. Η Ελεονώρα είναι μια εξαιρετική παρουσιάστρια και θέλω να σας πω ότι για μένα μου αρέσει περισσότερο από άλλες του σταθμού. Δε καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αυτό στη συγκεκριμένη εκπομπή και παρουσιάστρια που έχει μια πορεία. Νιώθω ότι το κανάλι δεν την προστάτευσε. Μια παρουσιάστρια που έχει μια πορεία, έχει επιτυχίες στο ενεργητικό της. Δε ξέρω. Υπάρχει και μια φημολογία τον τελευταίο καιρό, θέλω να πιστεύω ότι δεν ισχύει, ότι η εκπομπή κόβεται. Εφόσον υπάρχει αυτή η φημολογία, θα έπρεπε το κανάλι να την προστατεύσει και όχι να τη μειώσει 20 λεπτά. Αν ήμουν παρουσιάστρια και αν ήμουν η Ελεονώρα, θα ήθελα το κανάλι να κάνει κάτι να το διορθώσει για το δικό μου κύρος. Το Mega θα έπρεπε να κοιτάξει λίγο τη πρωινή του ζώνη και όλο του το πακέτο. Νομίζω μόνο το βράδυ του πάει καλά» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Video file
Αγαπημένο