ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κόνι Μεταξά: "Πρώτη φορά έκανα σeξ στα 14 και ήταν χάλια"

Όσα είπε η τραγουδίστρια για την προσωπική της ζωή
04.01.2024
1
'

Καλεσμένη στο “Sex Podcast” της Δάφνης Καραβοκύρη βρέθηκε η Κόνι Μεταξά, η οποία έκανε πολλές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Η τραγουδίστρια  μίλησε για την πρώτη της σεξουαλική επαφή σε ηλικία 14 ετών, για τους πρώην συντρόφους της, αλλά και για τον σύζυγό της, Μάριο Καπότση.

«Το σεξ είναι πολύ σημαντικό στη ζωή μου αλλά όχι τόσο πολύ η πράξη. Πιστεύω ότι είμαι ένα άνθρωπος που έχει αυτή την ενέργεια συνεχώς, γιατί όλα τα πράγματα τα βλέπω σεξουαλικά, αλλά όχι με την έννοια που φαντάζεσαι. Την δουλειά μου την βλέπω σαν τον εραστή μου, θέλω να κρατάω το ενδιαφέρον συνέχεια, θέλω να υπάρχει αυτό το φλερτ ανάμεσα σε εμένα και σε οτιδήποτε κάνω. Δεν θέλω ποτέ να μπει κάτι σε ρουτίνα… Πρώτη φορά έκανα σεξ στα 14 και ήταν χάλια. Ήταν σε σπίτι, η πρώτη μου σχέση, αλλά μετά από αυτό, τον χώρισα. Ήταν χάλια, δεν ήταν έτσι όπως το είχα φανταστεί», είπε αρχικά η Κόνι Μεταξά και συνέχισε για τον σύζυγό της, Μάριο Καπότση:

«Με τον άνδρα μου φλερτάρουμε όλη την ώρα, αλλά δε κάνουμε ραντεβού. Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να δουλέψουμε με τον Μάριο. Αυτό έχει να κάνει και με το πρόγραμμα του άλλου, ο Μάριος κάνει προπόνηση δύο ώρες το πρωί και τρεις ώρες το βράδυ, άρα το βράδυ όταν γυρνάει στο σπίτι δεν θέλει να πάει πουθενά. Είμαστε μαζί τέσσερα χρονιά και είναι σαν να είμαστε μαζί έξι μήνες. Αν δεν δουλεύεις τη σχέση, όπως και να είναι ο χαρακτήρας σου δεν πρόκειται να κρατήσει με τίποτα».

Όσον αφορά τους πρώην συντρόφους της ανέφερε: «Στο παρελθόν γοητευόμουν πολύ από άντρες που ήταν ακατάλληλοι. Όλες μου οι σχέσεις πριν τον Μάριο, ήταν τοξικές. Το σκέφτομαι μερικές φορές και λέω “δεν είναι δυνατόν”. Στο παρελθόν υπήρξε σύντροφος που μου είχε ζητήσει αν βιντεοσκοπήσουμε την σεξουαλική πράξη και αρνήθηκα. Ο λόγος που αρνήθηκα ήταν γιατί δεν του είχα εμπιστοσύνη. Σαν άνθρωπος είμαι πολύ καχύποπτη και έτσι προστάτευα από πολύ μικρή τον εαυτό μου από τέτοια πράγματα».

Αγαπημένο