ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κόνι Μεταξά: Η απάντηση στο πώς ήταν ως πατέρας ο Λευτέρης Πανταζής

Τι είπε η κόρη του Λευτέρη Πανταζή;
26.01.2024
See the video

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο "Ενώπιος Ενωπίω" για όλους και για όλα το βράδυ της Πέμπτης (25/01).

Ζωντανά για τον γνωστό τραγουδιστή μίλησε, μεταξύ άλλων και η κόρη του, Κόνι Μεταξά που αναφέρθηκε στον ρόλο του ως πατέρα.

"O πατέρας Λευτέρης είναι λίγο μια πονεμένη ιστορία, δεν θα πω ψέματα. Με ρωτάνε πώς είναι να έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή, δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν ξέρω πώς είναι να μην έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή. Για μένα αυτό ήταν η πραγματικότητά μου, η ζωή μου, η καθημερινότητά μου με έναν πατέρα ο οποίος είναι super star.

Διαβάστε επίσης: Kόνι Mεταξά: "Φοβάμαι τώρα που έχω φτάσει σε ένα καλό σημείο, μη με πάρει πάλι η κάτω βόλτα"

Υπήρχε ένα μικρό ποσοστό που μπορούσε να αφιερώσει στην οικογένεια και στο παιδί του που είναι φυσιολογικό και εννοείται πως τώρα που κάνω και γω αυτή τη δουλειά καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να κρατάς μια ισορροπία.

Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να είμαι εντάξει με αυτό, αλλά πλέον ως καλλιτέχνης κι εγώ μπορώ να τον δικαιολογήσω, μπορώ να τον συγχωρέσω γιατί κάτι το οποίο δεν μου το έχει δώσει σε αυτόν τον τομέα, μου το έχει δώσει αλλού και με έχει μάθει πώς μπορώ να είμαι καλός επαγγελματίας και να δω τι δεν θέλω να κάνω εγώ όταν κάνω οικογένεια", ανέφερε η Κόνι Μεταξά. 

Αγαπημένο