ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πάσχα σε καραντίνα: 3 tips για το περάσετε όσο πιο «κανονικά» γίνεται

Yπάρχουν ορισμένα tips που θα σου φανούν χρήσιμα.
3
'
Πάσχα σε καραντίνα tips Shutterstock

Σίγουρα η φετινή περίοδος του Πάσχα, δεν θα έχει την αίγλη άλλων ετών. Λίγο η πανδημία, λίγο η πεσμένη διάθεση όλων και κάπως έτσι νιώθουμε λες και οι ίδιες οι γιορτές και όλα αυτά που πρεσβεύουν να έχουν μπει… σε καραντίνα. Όμως ακόμα και έτσι, υπάρχουν ορισμένα tips για να τις περάσεις όσο πιο «κανονικά» γίνεται.

Μην αλλάζεις τις συνήθειές σου

Δεν μιλάμε για τα μεγάλα πάρτι ή για τις εορταστικές εξόδους, αλλά για τον βασικό άξονα της εορταστικής περιόδου και του Πάσχα. Αν κάθε χρόνο έκανες μεγάλο τραπέζι ή μαγείρευες ιδιαίτερες συνταγές, δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνεις και φέτος για την οικογένειά σου. Διατήρησε όσο μπορείς τις συνήθειές σου αυτή τη περίοδο, όπως και τις παραδόσεις της οικογένειάς σου και σίγουρα θα μπείτε όλοι σε εορταστική διάθεση.

Εικόνα
Πάσχα σε καραντίνα tips 1
Shutterstock

Δες και αυτό: Πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού: 3 ιδέες με ό,τι διακοσμητικά έχεις

Μην αφήνεις τον εαυτό σου να πέφτει

Σαν οικοδέσποινα ή σαν μαμά ή σαν «αρχηγός» του σπιτιού, έχεις χρέος να δώσεις η ίδια το εορταστικό vibe και τέμπο. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να μεταδώσεις μια θετική διάθεση και αύρα αν εξαρχής δεν την όχι. Μην αφήνεις λοιπόν τον εαυτό σου να πέφτει. Κάνε ό,τι σε ευχαριστεί και σε γεμίζει γιατί αν μη τι άλλο αυτή η περίοδος ενδείκνυται όσο καμία!

Άσε και κάτι να πέσει όμως

Και μιας και μιλήσαμε για … πτώση, δεν γίνεται να μην αναφερθώ στις γνωστές προστριβές που  υπάρχουν σε όλα τα οικογενειακά τραπέζια. Ωστόσο, φέτος ελέω ιού τα πράγματα ενδεχομένως να είναι πιο δύσκολα αφού τα νεύρα όλων είναι σε μια «κρίσιμη» κατάσταση. Θα πρέπει εσύ λοιπόν, να δώσεις σε όλους λίγο χώρο ώστε αν πουν ή κάνουν κάτι να μην το συνεχίσεις.

Προτού το καταλάβεις, το Πάσχα  θα έχει τελειώσει και θα έχουμε μπει όλοι ξανά σε ρυθμούς καραντίνα, χωρίς όμως την αστερόσκονή τους. Φρόντισε λοιπόν να τις απολαύσεις όσο μπορείς!

Αγαπημένο