ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πώς να γίνεις καλύτερος επαγγελματίας εν μέσω πανδημίας - Βήμα βήμα το πλάνο

Περιλαμβάνει μόλις 3 κινήσεις!
3
'
pos-na-gineis-kaliteros-epaggelmatias

Αν θέλεις να γίνεις καλύτερος επαγγελματίας, τότε δεν πρέπει να αφήσεις κανέναν και τίποτα (ούτε την πανδημία), να σε σταματήσει. Σίγουρα τα όσα ζούμε είναι πρωτόγνωρα, αλλά η ευελιξία είναι από τις πιο σημαντικές αρετές που πρέπει να έχουμε όλοι στην ζωή και την καριέρα μας. Πώς όμως θα γίνεις καλύτερος παρά τις συνθήκες; Παρακάτω θα βρεις το δικό μου προσωπικό πλάνο που περιλαμβάνει 3 βήματα.

Εργάσου χωρίς περισπασμούς

Ακόμα και αν δουλεύεις από το σπίτι, δεν πρέπει να αφήνεις κανένα είδους περισπασμό να σε πηγαίνει πίσω. Φρόντισε να τηρείς κατά γράμμα το πρόγραμμα εργασίας σου, με τις υποχρεώσεις, το ωράριο σου αλλά και τα διαλείμματά σου, όπως ακριβώς έκανες και όταν ήσουν στο γραφείο. Προσπάθησε να βρεις έναν ήσυχο χώρο για να εργάζεσαι, και να ελαχιστοποιήσεις όσο μπορείς τους εξωτερικούς παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Δεν είναι ευκολο αλλά όπου υπάρχει θέληση να θυμάσαι ότι υπάρχει και τρόπος.

pos-na-gineis-kaliteros-epaggelmatias-tips

Μην σταματάς να εξελίσσεσαι

Στο ίδιο μοτίβο με το πρώτο βήμα μου, κινείται και το δεύτερο. Η εξέλιξη για εμένα είναι αδερφική έννοια της προόδου και μόνο μέσω αυτής θα γίνεις καλύτερος επαγγελματίας, αν το επιθυμείς φυσικά. Υπάρχουν άπειρα webinars που μπορείς να παρακολουθήσεις ώστε να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου, ή να προσθέσεις καινούργιες στο βιογραφικό σου. Στα bonus της περιόδου, είναι ότι μπορείς να τα βρεις και δωρεάν. Τέρμα λοιπόν οι δικαιολογίες.

pos-na-gineis-kaliteros-epaggelmatias-idees

Κράτα την επαφή με τον διευθυντή σου

Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνεις. Είναι βασικό να ξέρει ο διευθυντής σου πως ανάμεσα στους συναδέρφους σου, υπάρχει και ένα άτομο «εκτάκτου ανάγκης», στον οποίο μπορεί να αναθέσει βασικά τα πάντα, και να γνωρίζει πως θα τα φέρει εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό το άτομο μπορείς να είσαι εσύ, αν κρατήσεις την επαφή με εκεινον και αν εργάζεσαι με τον σωστό τρόπο.

Συμπερασματικά, δεν πρέπει να αφήσεις την πανδημία να σε πάει πίσω στα όνειρα και τους στόχους σου. Έχε υπομονή, επιμονή, οργανώσου και απλά make it happen! Είναι άλλωστε στο χέρι σου...

Αγαπημένο