ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια- Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Ξεπερνώντας περιορισμούς και ανασφάλειες προχωράμε δυνατά!

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σας για αυτή την εβδομάδα!
1
'
Ζώδια- Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Ξεπερνώντας περιορισμούς και ανασφάλειες προχωράμε δυνατά! Photo/Istock

Την εβδομάδα αυτή μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε μια καινούργια αρχή στη ζωή μας, αφού πρώτα απαλλαγούμε συνειδητά από δυσάρεστες καταστάσεις,. ανασφάλειες και περιορισμούς που μας κρατούσαν πίσω.

Αναλυτικά οι όψεις της εβδομάδας είναι οι εξής:

Την Δευτέρα 20/2 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων, ζητώντας μας να ξεπεράσουμε καταστάσεις που μας δυσκόλεψαν, ίσως και μας πόνεσαν στο παρελθόν. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να εξελιχθούμε, ψυχικά, συναισθηματικά και πνευματικά.

Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο του Κριού, εστιάζοντας περισσότερο στην κάλυψη των δικών μας αναγκών, λειτουργώντας παρορμητικά, χωρίς να δίνει μεγάλη σημασία στα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων.

Την Τρίτη, 21/2 με τον Ερμή από τον Υδροχόο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, η νευρικότητα, το πείσμα και η επιμονή να γίνουν σεβαστές οι δικές μας και μόνο απόψεις θα ταράξουν τις προσωπικές μας σχέσεις και θα αναστατώσουν σημαντικά-με απρόβλεπτες ίσως συνέπειες- τις συνθήκες στην επαγγελματική μας ζωή.

Την Τετάρτη, 22/2 το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη, βελτιώνει αρκετά την επικοινωνία μας, και αν χειριστούμε σωστά τον λόγο και την επικοινωνία μας θα μπορέσουμε να προωθήσουμε τα σχέδια μας.

Κριός

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται από 20/2 και ως τις 17/3 στο δικό σας ζώδιο, ένα είναι βέβαιο: Κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας, με τις ερωτικές προτάσεις να είναι πολλές και ενδιαφέρουσες! Επιπλέον, γίνεστε ιδιαίτερα συμπαθείς και αγαπητοί στους γύρω σας και αν είστε σε αναζήτηση εργασίας το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να βρείτε την απασχόληση που σας ταιριάζει. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, προετοιμάζετε τις επόμενες κινήσεις σας στον χώρο της εργασίας σας, χωρίς ωστόσο να εξωτερικεύετε τις σκέψεις σας.

Ταύρος

Το επόμενο διάστημα φέρνει αλλαγές σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, βελτιώνοντας τη διάθεση και την ψυχολογία σας. Νέες γνωριμίες διευρύνουν τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο, ενώ είναι πολύ πιθανό να αποκτήσετε ένα καινούργιο ενδιαφέρον ή χόμπι, εντελώς διαφορετικό από τα μέχρι τώρα ενδιαφέροντα σας. Συναισθηματικά, ίσως υποκύψετε στη γοητεία ενός προσώπου που είναι ήδη δεσμευμένο, αλλά, τη δεδομένη στιγμή, αυτό δεν θα σας προβληματίσει καθόλου. Εναλλακτικά, μπορεί να προχωρήσετε στη δημιουργία μιας νέας ερωτικής σχέσης που για ένα διάστημα θα την κρατήσετε κρυφή από το περιβάλλον σας.

Δίδυμοι

Η καριέρα σας και η εξέλιξη της, η επαγγελματική σας επιτυχία και η κοινωνική σας καταξίωση θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό το διάστημα, και ίσως παραμελήσετε κάποια πρόσωπα από το περιβάλλον σας που σας χρειάζονται. Με την Αφροδίτη να κινείται από τις 20/2 στον 11ο σας οίκο θα δείτε τις φιλικές σας σχέσεις αλλά και την κοινωνική σας ζωή να εμπλουτίζεται με νέες γνωριμίες και χρήσιμες επαφές. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε αυτές τις ημέρες να σας βοηθήσει στο μέλλον να πετύχετε ένα στόχο σας. Συναισθηματικά, είτε ερωτεύεστε τον μέχρι τώρα κολλητό/ή σας, είτε η ερωτική σας σχέση –απουσία ερωτικής έλξης- μετατρέπεται σε φιλική. Το φλερτ και οι γνωριμίες μέσω κοινωνικών δικτύων και τεχνολογίας ευνοούνται ιδιαίτερα!

Καρκίνος

Έχετε μπροστά σας ένα διάστημα περίπου ενός μήνα που μπορείτε να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα στην επαγγελματική σας ζωή και να επιτύχετε ένα στόχο που επεξεργάζεστε καιρό. Με την τύχη να είναι με το μέρος σας, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ένα τυχόν νομικό/διαδικαστικό ζήτημα που σας απασχολεί, να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό. Συναισθηματικά, μην χαλάτε το όμορφο κλίμα και τις τρυφερές στιγμές που μοιράζεστε με το σύντροφό σας γιατί θυμηθήκατε κάτι που είχε γίνει πριν καιρό!

Λέων

Με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, τα χρέη και τις οφειλές σας να είναι αρκετές, τις επόμενες ημέρες έχετε το περιθώριο να τα βάλετε σε μια σειρά και να ρυθμίσετε, με ευνοϊκούς για εσάς όρους. Δεν αποκλείεται να έχετε και οικονομική βοήθεια από ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Αναζητήστε τον τρόπο που θα πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας για το μέλλον, μιας και ως τα μέσα Μαρτίου έχετε την τύχη και την εύνοια της Αφροδίτης με το μέρος σας. Επιπλέον, οτιδήποτε έχει σχέση με τη βελτίωση των γνώσεων και των προσόντων σας ευνοείται αυτό το διάστημα! Συναισθηματικά, ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε και πάλι με ένα πρόσωπο που υπήρξε αμοιβαία έλξη μεταξύ σας αλλά λόγω συνθηκών δεν μπορέσατε να προχωρήσετε.

Παρθένος

Νιώθετε αρκετά απογοητευμένοι από μια προσωπική σας σχέση, ή μια συνεργασία στην οποία είχατε επενδύσει, αλλά τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι ήταν λάθος. Το διάστημα λοιπόν που ακολουθεί, θα πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις και ίσως βάλετε οριστικό τέλος σε κάτι που δεν προχωρά όπως θα θέλατε. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό είναι ένα χέρι βοήθειας για οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτα πρόσωπα, ίσως και τον σύντροφο σας. Οφειλές από το παρελθόν, ασφαλιστήρια συμβόλαια, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα μπαίνουν επιτέλους σε πορεία τακτοποίησης. Ακόμη, δεν αποκλείεται να λάβετε bonus από την εργασία σας ή ένα οικονομικό βοήθημα από ένα πρόσωπο που σας έχει αδυναμία. Συναισθηματικά, αναζητάτε μια σχέση που θα βασίζεται στη βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία, κάτι που είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα.

Ζυγός

Η καθημερινότητα σας θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις το επόμενο διάστημα, ενώ και ο τομέας της εργασίας θα έχει τις δικές του απαιτήσεις. Οι ευθύνες και οι επιπλέον αρμοδιότητες που αναλαμβάνετε στα επαγγελματικά σας είναι η απόδειξη της εκτίμησης που σας έχουν οι ανώτεροι σας, και το χαίρεστε, αν και η κούραση και το άγχος θα είναι εξαντλητικά. Φροντίστε την υγεία σας. Η μετακίνηση της Αφροδίτης απέναντί σας φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή! Μπορείτε, με καλή διάθεση και σωστή επικοινωνία, να λύσετε τυχόν προβλήματα που υπάρχουν και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια καινούργια γνωριμία που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Ακόμη, μπορεί να δεχθείτε πρόταση για μια νέα συνεργασία που θα αποδώσει και οικονομικά στο μέλλον.

Σκορπιός  

Το επόμενο διάστημα ασχολείστε με ότι σας δίνει χαρά και σας ευχαριστεί, με την προσωπική σας ζωή να γίνεται η προτεραιότητα σας! Όσοι είστε γονείς θα ασχοληθείτε με ζητήματα γύρω από τα παιδιά σας, ενώ θα είναι πιο εύκολο να αντιληφθείτε τις ανησυχίες τους. Η δημιουργικότητα σας επίσης είναι σημαντική και σας κάνει να ξεχωρίζετε στον επαγγελματικό σας χώρο και αυτό ίσως σημαίνει και αύξηση των αποδοχών σας. Κάποιοι θα θελήσετε να ανεξαρτητοποιηθείτε επαγγελματικά και να κάνετε κάτι δικό σας. Η Αφροδίτη στον Κριό κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα σας, με τις διάφορες υποχρεώσεις να εκπληρώνονται με θαυμαστή ευκολία! Η διάθεση, η φυσική σας κατάσταση και τυχόν θέματα υγείας βελτιώνονται αισθητά. Ξαφνικοί έρωτες δεν θα λείψουν για τους αδέσμευτους και μάλιστα θα προκύψουν στα πιο απίθανα μέρη!

Τοξότης

Θέματα σπιτιού και οικογένειας είναι ψηλά στην ατζέντα σας αυτή την εβδομάδα, και αρκετοί θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στον χώρο που κατοικείτε ώστε να γίνει πιο λειτουργικός αλλά και πιο φιλόξενος. Ακόμη, αν είστε σε αναζήτηση κατοικίας το επόμενο δεκαπενθήμερο σας ευνοεί για να βρείτε την κατάλληλη. Επαγγελματικά, αν και η πίεση και ο φόρτος εργασίας σταδικά υποχωρεί, δεν θα πρέπει να χαλαρώσετε τις προσπάθειες σας. Ιδιαίτερα Τρίτη και Τετάρτη θα πρέπει να είστε μετρημένοι στα λόγια και σοβαροί στις επιλογές σας. Στην προσωπική σας ζωή γίνεστε περισσότερο συναισθηματικοί και επιδιώκετε να περνάτε πολύ χρόνο με το ταίρι σας, να συζητάτε και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Η Αφροδίτη στον Κριό είναι μια θετική για εσάς επιρροή, που υπόσχεται πολλές στιγμές διασκέδασης, επαφών, νέων γνωριμιών και χαλαρών στιγμών με φίλους και αγαπημένους!

Αιγόκερως

Ο σοβαρός και συγκροτημένος τρόπος που σκέπτεστε και εκφράζεστε, εμπλουτίζεται το διάστημα αυτό με αρκετό συναίσθημα που σας βοηθά προσεγγίζετε τους άλλους με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση. Επαγγελματικές συζητήσεις ευνοούνται όπως και οικονομικές συμφωνίες, ενώ δεν θα λείψουν οι μετακινήσεις για λόγους δουλειάς. Με την Αφροδίτη να περνά στον Κριό, θα μπορέσετε να ανανεωθείτε, ψυχικά και σωματικά, μέσα από αλλαγές που θα κάνετε στις συνθήκες της ζωής σας. Μπορεί να μετακομίσετε ή να διαμορφώσετε το χώρο που ζείτε έτσι που να σας αρέσει περισσότερο. Οι διαφορές με την οικογένεια ξεπερνιούνται με κοινές προσπάθειες, ενώ δεν αποκλείεται να έρθετε και πάλι κοντά με ένα πρόσωπο που υπήρξε παλαιότερα στη ζωή σας.

Υδροχόος

Τα οικονομικά είναι ο τομέας που θα σας απασχολεί έντονα αυτό το διάστημα και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε υπέρ σας τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε μια extra απασχόληση που να ενισχύσει το εισόδημα σας, να αποδώσουν κάποιες επενδύσεις σας, να εισπράξετε μια αποζημίωση. Συγκρατηθείτε ωστόσο στα έξοδα και στις σπατάλες! Επαγγελματικά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις μέχρι την Τετάρτη. Αργότερα θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με μεγαλύτερη άνεση τις ιδέες σας όπως και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Συναισθηματικά, με την Αφροδίτη να περνά στον Κριό, πολλές θα είναι οι νέες γνωριμίες, οι επαφές με καινούργια πρόσωπα, οι μετακινήσεις με φίλους, η επικοινωνία με άτομα που ζουν μακριά. Αν είστε μόνοι, ένα κοντινό σας πρόσωπο θα θελήσει να σας φέρει σε επαφή με ένα αξιόλογο πρόσωπο που πιστεύει πως θα σας ταίριαζε. Δώστε του μια ευκαιρία.

Ιχθύες

Από τη Δευτέρα και για ένα 15θημερο περίπου θα βρίσκεστε κάτω από την επιρροή της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και βοηθά να έχουν θετική πορεία οι στόχοι και τα σχέδια που έχετε για τη ζωή σας. Τα οικονομικά σας φαίνεται να βελτιώνονται το διάστημα αυτό, από πηγές μάλιστα που δεν θα μπορούσατε να σκεφτείτε λίγο καιρό πριν. Επαγγελματικά, προετοιμάζονται εξελίξεις στον χώρο που κινείστε, οι οποίες θα αποκαλυφθούν αρκετά αργότερα. Ως τότε, φροντίστε να είστε συνεπείς και τυπικοί με τις υποχρεώσεις σας. Συναισθηματικά, διεκδικείτε με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, με την αλλαγή αυτή στη συμπεριφορά σας να αποδίδει καρπούς!

Αγαπημένο