ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου - Συναισθηματική γενναιοδωρία, δημιουργικές προκλήσεις

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου - Συναισθηματική γενναιοδωρία, δημιουργικές προκλήσεις istock

Με τη Σελήνη να συνεχίζει να κινείται στον Κριό, η Πέμπτη χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία, δυναμισμό, αποφασιστικότητα αλλά και παρορμητικές ενέργειες. Στη διάρκεια της ημέρας τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ερμή και τον Άρη τονίζουν τη διάθεση μας να προχωρήσουμε επαγγελματικά, να αναζητήσουμε νέες προκλήσεις, να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι συζητήσεις με φίλους και πρόσωπα που εκτιμάμε την άποψη τους μας βοηθούν να δούμε τα σχέδια και τους στόχους μας για το μέλλον στις σωστές τους διαστάσεις.

Κριός

Η Πέμπτη είναι μια ημέρα τύχης, επιτυχιών και διακρίσεων χάρη στις δυναμικές σας ενέργειες που λύνουν τα προβλήματα σχεδόν πριν δημιουργηθούν! Επαγγελματικά νιώθετε αδικημένοι εδώ και καιρό και σήμερα θα μπορούσατε να κάνετε τα παράπονα σας εκεί που πρέπει αρκεί να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα τα εκφράσετε. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να θελήσετε να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον. Συναισθηματικά, με Σελήνη, Δία και Αφροδίτη στο ζώδιο σας οι ευκαιρίες να περάσετε όμορφα, να διασκεδάσετε, και να κάνετε νέες γνωριμίες θα είναι πολλές!

Ταύρος

Διεκδικείστε αυτά που σας αξίζουν, αντί να γκρινιάζετε για κάποια πράγματα που σας ενόχλησαν κάποτε αλλά ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Επίσης μην χάνετε τον χρόνο σας με ονειροπολήσεις περασμένων μεγαλείων και στρωθείτε στη δουλειά για να τα ξαναζήσετε! Επαγγελματικά, δρομολογούνται εξελίξεις που ακόμη και αν δεν σας βρίσκουν σύμφωνους στην πορεία θα είναι πολύ θετικές για την εξέλιξη της καριέρας σας.

Δίδυμοι

Έχετε και τη διάθεση, και την ενέργεια που χρειάζεστε για να προωθήσετε τους στόχους σας. Με σωστές κινήσεις, προκαλείτε εξελίξεις που σας φέρνουν πιο κοντά στις επιδιώξεις σας! Επαγγελματικά, μην βιαστείτε να απορρίψετε μια πρόταση που όσο και αν σας φαίνεται έξω από το αντικείμενο σας θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε μια χαρά. Μπορείτε να πάρετε κάποια επιπλέον εκπαίδευση που θα καλύψει κάθε σας ανασφάλεια. Συναισθηματικά, αν δεν έχετε καταλάβει ότι το ταίρι σας έχει παράπονα από τη συμπεριφορά σας θα εκπλαγείτε δυσάρεστα από τα παράπονα του. Δείξτε το ερωτικό σας ενδιαφέρον όσο είναι καιρός…

Καρκίνος

Ο συνδυασμός έμπνευσης, σκληρής δουλειάς και τύχης φέρνει την επαγγελματική επιτυχία ακόμη πιο κοντά σας! Θετική κατάληξη μπορούν να έχουν και κάποιες συζητήσεις γύρω από ζητήματα της εργασίας σας που εκκρεμούν αρκετό καιρό. Τακτοποιείστε τα όσο πιο σύντομα μπορείτε ώστε απερίσπαστοι να αφοσιωθείτε στους μελλοντικούς σας στόχους. Ένα κοντινό σας πρόσωπο αντιμετωπίζει δυσκολίες οικονομικής φύσης και οι λύσεις που του προτείνετε το βοηθούν σημαντικά.

Λέων

Η σημερινή ημέρα έχει πολλές μετακινήσεις, επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις που προκύπτουν χωρίς να έχει προηγηθεί ιδιαίτερη προετοιμασία. Εύνοια υπάρχει επίσης σε θέματα ταξιδιών ή σπουδών. Στο χώρο της δουλειάς, λόγω συνθηκών, αναγκάζεστε να δεχθείτε αλλαγές τόσο στο περιβάλλον όσο και στο αντικείμενο που απασχολείστε. Τα καλά νέα είναι ότι μετά από ένα διάστημα λίγων μηνών και σε αυτές τις καινούργιες αρμοδιότητες που αναλαμβάνετε θα έχετε κάνει τη διαφορά, και οι κόποι σας δεν θα πάνε χαμένοι. Θετική ημέρα και για όσους αναζητάτε εργασία, κινηθείτε λοιπόν σωστά.

Παρθένος

Θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας -μετά από δικές σας εννοείται προσπάθειες- φέρνει η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Αν περιμένετε κόσμο το τριήμερο ξεκινήστε από σήμερα τις ετοιμασίες και μην αφήσετε εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής. Η στήριξη και η κατανόηση που δείχνουν οι κοντινοί σας άνθρωποι στις μεταβολές της διάθεσης σας είναι ακριβώς ότι χρειάζεται για να τονωθεί η ψυχολογία σας!

Ζυγός

Η Πέμπτη είναι μια πολύ δυνατή και ευνοϊκή για εσάς ημέρα αγαπητοί Ζυγοί! Θα μπορέσετε να εξελίξετε τα σχέδια σας, να έχετε μια επιτυχημένη συνάντηση, να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία. Επαγγελματικά υπάρχει μια ένταση που περισσότερο την δημιουργείτε εσείς, από το άγχος σας να λειτουργούν όλα σωστά και να μην εκτεθείτε. Δείξτε εμπιστοσύνη στους συναδέλφους σας και μην είστε τόσο συγκεντρωτικοί. Συναισθηματικά, η επικοινωνία με τον σύντροφό σας είναι στα καλύτερα της και αν υπάρχουν προβλήματα θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε με συζήτηση και καλή διάθεση. Οι αδέσμευτοι θα μπείτε στο στόχαστρο ενός προσώπου με εντελώς διαφορετική στάση ζωής από τη δική σας.

Σκορπιός  

Οι εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας είναι σημαντικές, και όλες σας οι προσπάθειες κατευθύνονται στο να τις αποδεχθείτε και να τις ενσωματώσετε στην επαγγελματική σας ζωή. Η ικανότητα σας να αντιλαμβάνεστε τα πράγματα σε βάθος θα σας φανεί πολύ χρήσιμη τη δεδομένη στιγμή. Αρκετοί από εσάς θα εντάξετε στην καθημερινότητα σας μια καινούργια δραστηριότητα ή ένα ενδιαφέρον χόμπι. Μην παραμελείτε την υγεία σας.

Τοξότης

Με Σελήνη, Αφροδίτη και Δία ευνοϊκούς προς το ζώδιο σας, η Πέμπτη είναι μια πολύ καλή στιγμή για να κάνετε νέα ξεκινήματα. Βάζετε καινούργιους στόχους, καταστρώνετε σχέδια και παίρνετε σημαντικές αποφάσεις στηριζόμενοι πάντα στην αλάνθαστη διαίσθησή σας! Επαγγελματικά πιέζεστε αρκετά, αφού πέρα από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας έχετε να προετοιμάσετε και τις δουλειές των επόμενων ημερών. Αν τα καταφέρετε, θα μπορέσετε να κάνετε και το ταξιδάκι που τόσο επιθυμείτε για το τριήμερο. Στην ερωτική σας ζωή, διεκδικείστε και δεν θα χάσετε!

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα σας καλεί να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν σχέση με το χώρο σας, να τον κάνετε πιο όμορφο και πιο λειτουργικό. Ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε και αρκετά χρήματα για αυτό το σκοπό. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να βάλετε νερό στο κρασί σας και να συμβιβαστείτε σε κάποια πράγματα, αλλά μέχρι το σημείο που δεν θίγεται η αξιοπρέπεια σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, το πιο πιθανό μέσω μια extra ενίσχυσης ενός αγαπημένου σας προσώπου. Συναισθηματικά, στη προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε κάποιο πρόσωπο, ίσως πείτε και πράγματα που δεν ισχύουν και θα χάσετε το παιχνίδι…

Υδροχόος

Η μέρα προσφέρεται για εξόδους, βόλτες και χαλαρές στιγμές με φίλους, αλλά και για ασχοληθείτε με πιο πρακτικά ζητήματα. Ίσως ξοδέψετε χρήματα για να αγοράσετε ένα αντικείμενο που η αισθητική του μίλησε κατευθείαν στην καρδιά σας. Μια επαγγελματική πρόταση έρχεται την κατάλληλη στιγμή, έστω για να τονώσει το ηθικό σας και ας μην προχωρήσει περισσότερο. Γενικά, θα πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε με τα επαγγελματικά σας, να σχεδιάσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις και να οργανώσετε τα βήματα σας. Να θυμάστε, υπάρχουν άτομα που κινούνται παρασκηνιακά και προσπαθούν να εμποδίσουν την εξέλιξη σας.

Ιχθύες

Τα οικονομικά σας δείχνουν σημάδια βελτίωσης, με την έμπνευση να σας κατευθύνει σε σωστές αγορές ή να σας δίνει τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων. Παράλληλα, αν έχετε οφειλές προς το δημόσιο ή/και οικονομικές εκκρεμότητες με οργανισμούς, ευνοείστε να πετύχετε μια πολύ θετική ρύθμιση. Επενδύσεις, αποδόσεις και ασφαλιστήρια συμβόλαια, μπορούν επίσης να αποδώσουν καρπούς. Ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας απογοητεύσει με τη συμπεριφορά του.

Αγαπημένο