ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο από τον Παναγιώτη Πιλαφά και η αντίδραση των γιων της

Τι είπε η ηθοποιός;
06.02.2024
See the video

Την Κατερίνα Παπουτσάκη υποδέχτηκε στο πλατό του "The 2Night Show" το βράδυ της Δευτέρας (05/02) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός, φανερά ανανεωμένη, μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πώς βίωσε τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά, ενώ αποκάλυψε πώς αντέδρασαν οι γιοι της.

"To 2023 ήταν δύσκολο, αλλά εντάξει. Χώρισα μετά από 10-11 χρόνια. Δεν έχει σημασία αν χωρίζεις παντρεμένος ή όχι αλλά αν έχεις παιδιά το κάνει πιο σύνθετο. Δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός για τα παιδιά. Το δουλεύουμε, είμαι από πάνω στο πώς το αντιλαμβάνονται. Κυρίως ο Μάξιμος που είναι μεγαλύτερος. Ο Κίμωνας είναι 4,5 χρονών. Ζητήσαμε βοήθεια από ψυχολόγο, είμαι συνέχεια σε αυτή τη διαδικασία. Και ο Μάξιμος πηγαίνει.

Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών και τα λάθη που έχω ζήσει είναι αυτά που προσπαθώ να μην αναπαράγω, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου. Πρέπει να υπάρχει καλή σχέση στους γονείς, δεν πρέπει τα παιδιά να αντιλαμβάνονται τον “πόλεμο”. Χρειάζεται να υπάρχει ειρήνη αλλά ταυτόχρονα και αλήθεια. Ολο αυτό είναι ένας δύσκλος συνδυασμός", είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Σχετικά με το αν τη ρωτούν οι γιοι της για το διαζύγιο, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε: "Πολύ συχνά με ρωτάει ο Μάξιμος γιατί χωρίσαμε. Ο μικρός όχι. Οι γιορτές ήταν trigger σημείο. Αισθανόταν περίεργα που δεν ήταν και με τους δυο γονείς του μαζί. Κάνει κύματα όλο αυτό μέσα του, ηρεμεί και κάτι το ξυπνάει".

Αγαπημένο