ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κατερίνα Παπουτσάκη: "Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει ο γιος μου, Μάξιμος, δεν θα ξαναγίνει όμως"

Όσα είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη για την συμμετοχή του γιου της, Μάξιμου στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, «Τα καλύτερά μας χρόνια»
19.06.2023

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη την Δευτέρα 19/6 η Κατερίνα Παπουτσάκη και με αφορμή το τέλος της σειράς της «Τα καλύτερά μας χρόνια» αποκάλυψε πως στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε τον μεγάλο γιο της, Μάξιμο.

 «Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος μου, ο Μάξιμος, κάνει τον Καραμούζα. Προφανώς και αυτό ήταν μια επιθυμία δική του, ήταν κάτι που το ήθελε καιρό τώρα και βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή να παίξει. Από πέρυσι που η κυρία Νάνσυ τους έβαλε στο σχολείο το μικρόβιο του θεάτρου, με μια πολύ φροντισμένη παράσταση, από εκεί ξεκίνησε να έλκεται, όχι από εμένα. Το ερέθισμα ήταν από το σχολείο. Του άρεσε πάρα πολύ και είναι και πολύ καλός… Βέβαια μου λέει ότι του αρέσει πολύ το θέατρο… Δε θα ξαναγίνει όμως, του το εξηγήσαμε, τώρα ήταν μια ιδιαίτερη συνθήκη. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά πρέπει να είναι στη φάση τους, παιδιά, και να ασχολούνται με παιδικά πράγματα» αποκάλυψε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη:

 

Αγαπημένο