ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μελέτη για Καινούργιου & Σκορδά: "Μίλησα και με τις δύο, εγώ δε θα ήθελα να τοποθετηθώ"

Όλα όσα είπε.
09.11.2023

Σε ένα ξέσπασμα κατά της Φαίης Σκορδά και της εκπομπής προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (08/11) μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου.Το πρωί της Πέμπτης στο «Mega Χαμογέλα» προβλήθηκε ένα βίντεο με τα όσα ειπώθηκαν τη χθεσινή ημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη να αποκαλύπτει στη συνέχεια ότι επικοινώνησε και με τις δύο παρουσιάστριες.

«Εγώ δε θα ήθελα να τοποθετηθώ, κάνω τη θέση μου ξεκάθαρη από την αρχή. Θεωρώ πως κάποια πράγματα δε χρειάζεται να λέγονται δημόσια. Εγώ χθες ήρθα σε επικοινωνία και με τα δύο τα κορίτσια. Μιλήσαμε! Επομένως ό,τι είπαμε κατ’ ιδίαν θα μείνει μεταξύ μας και δε χρειάζεται να χώνουμε τη μύτη μας σε οτιδήποτε κι αν γίνεται ή εκτυλίσσεται τηλεοπτικά.

Κάποια πράγματα ίσως να μη χρειάζεται να τα σχολιάσουμε κιόλας. Και τελειώνει εκεί το θέμα. Εγώ έχω κάνει μια επιλογή στη ζωή μου και θέλω να συνεχίσω να πορεύομαι με στόχο αυτή. Οραματίζομαι μια κοινωνία, στην οποία οι γυναίκες θα είμαστε ενωμένες, θα είμαστε μια γροθιά. Θα είμαστε μαζί, θα στηρίζουμε η μία την άλλη, θα αγαπάμε η μία την άλλη.

Θεωρώ τεράστιο χρέος και ευθύνη ότι μεγαλώνω κορίτσι και θέλω αυτό το κορίτσι να αγαπάει τον εαυτό του, να αγαπάει και τους άλλους. Θέλω να μείνω σε αυτό. Αυτό που ήθελα να πω το είπα και στην Φαίη και στην Κατερίνα που με πήρε τηλέφωνο και μιλήσαμε πολύ ώρα. Θα μείνω σε αυτό, δεν χρειάζονται να γίνονται όλα δημόσια» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για τη Φαίη Σκορδά
«Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε ξεφτιλίζουν. Αυτό είπαν. Κόψτε όλο το απόσπασμα. Είπε ότι η εκπομπή σε ξεφτιλίζει. Η εκπομπή σε ξεφτιλίζει; Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει, promo τους κάνουμε, 5% κάνει, θα την ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Αμέσως μετά τις διαφημίσεις δείξτε το απόσπασμα της Σκορδά.

Ενοχλεί μάλλον κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια και δεν αλλάζουν συνεργάτες κάθε χρόνο. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν άνθρωποι όπως εγώ και η ομάδα μου έχουν ξεκινήσει από το μηδέν, από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός και έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά, χωρίς κανένα γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη και χωρίς κανένα εξευτελισμό. Κόψτε το απόσπασμα από τη Σκορδά και μετά θα το σχολιάσει ο Ανδρέας. Δεν πειράζει θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα.

Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε καμία εκπομπή και καμία παρουσιάστρια να σηκώσει το δάχτυλο και να πει σε μένα ότι δε σέβομαι τους συνεργάτες μου. Εμένα που οι συνεργάτες μου είναι ίδιοι και δεν τους αλλάζω κάθε χρόνο για να σώσω τον ποπό μου. Και πραγματικά να βγει ένας και να πει αν έχω φερθεί άσχημα σε συνεργάτη μου.

Όντως ο κόσμος επιλέγει ποιον θα δει και ποιον όχι. Και κάτι τελευταίο. Αν ποτέ στη δική μας εκπομπή είχε έρθει καλεσμένος ο κύριος Γαρδέλης και είχε εξισώσει την ομοφυλοφιλία με τη κτηνοβασία, δε θα έβγαινα μετά από break και θα είχα τον ίδιο καλεσμένο. Το έχω αποδείξει, το τηλέφωνο κλείνει και ο καλεσμένος φεύγει. Γιατί για μένα αυτό είναι σεβασμός» είπε, μεταξύ άλλων, εκνευρισμένη στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε περισσότερα στο σχετικό βίντεο:

Αγαπημένο