ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μπέττυ Μαγγίρα για Τζο Κουτσοκώστα: "Η ίδια θέλησε να φύγει"

Τι είπε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1;
01.02.2024
See the video

Η Μπέττυ Μαγγίρα εξήγησε στο "The 2Night Show", τι ακριβώς συνέβη με την πρόσφατη οικειοθελή αποχώρηση της συνεργάτιδας της, Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 "I Love Σου Κου"

"Η ίδια θέλησε να φύγει, η ίδια αποφάσισε ότι δεν ταίριαζε. Όταν μας έγινε γνωστό ότι δήλωσε την παραίτηση της, την πήρα τηλέφωνο, την ρώτησα γιατί ζήτησε την παραίτηση της και μου εξήγησε τους λόγους. Μου είπε ότι «θεωρώ πως δεν ταίριαξα, δεν έφερα αυτό που μου ζητάγατε και δεν ένιωθα καλά». Της είπα και εγώ, «πολύ καλά έκανες, συμβαίνει αυτό στη ζωή μας καμιά φορά με τις χημείες των ανθρώπων». Μπορεί άλλα να φαντάζεσαι εσύ ότι θα πας να κάνεις κάπου και τελικά άλλα να προκύψουν, οπότε είναι πολύ σωστό.

Διαβάστε επίσης: Η Mπέττυ Mαγγίρα απαντά για την Tζο Kουτσοκώστα: "Όταν την πήρα τηλέφωνο της είπα..."

Δεν μου άρεσε η αντιμετώπιση της η μετέπειτα, δηλαδή το πως το χειρίστηκε δημόσια, γιατί δεν ήταν τόσο ξεκάθαρη και άφηνε να αιωρούνται πράγματα. Ενώ δήλωσε αυτό και ήταν πάρα πολύ σωστό και καλά έκανε αφού δεν ένιωθε καλά. Αλλά για τις εκπομπές αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί τους όταν κάποιος αφήνει κάτι να αιωρείται. Όταν την ρώτησαν για μένα, «θες να μας πεις πως είναι η σχέση σου με την Μπέττυ;» την ρώτησαν και εκείνη είπε πως «δεν θα ήθελα να πω». Αυτό δεν αφήνει ποτέ θετικό πρόσημο, αφήνει αρνητικό. Σαν να συμβαίνει κάτι, ενώ δεν συνέβαινε τίποτα. 

Μου είπε ότι «δεν είπα κάτι». Της εξήγησα όμως ότι αυτό που είπε, έτσι όμως το είπε, είναι αρνητικό το πρόσημο. Εν πάση περιπτώσει ήταν δική της απόφαση, δικά της τα λεγόμενα. Γλυκύτατη κοπέλα, προσπάθησε, αλλά όντως μπορεί να είχε κάτι άλλο στο μυαλό της ότι θα συμβεί.

Όταν ήρθε όμως ήξερε τι θα κάνει, εγώ γι’ αυτό λίγο κάπως τσίνισα με τις δηλώσεις της. Όταν είσαι σε μια εκπομπή που είναι σχολιαστική και λες «δεν έχω μάθει να κουτσομπολεύω από το σπίτι μου», ξέρεις τι γίνεται στα δοκιμαστικά. Βάζουμε βίντεο και σχολιάζουμε για να δούμε την χημεία μας, πως είμαστε εγώ και εσύ μαζί, αν ταιριάζουμε" είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Αγαπημένο