ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Νίκος Κοκλώνης: Η απάντηση για την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από το Open

Όσα είπε ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός.
10.07.2023
2
'

Στην εκπομπή πρεμιέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» βρέθηκε την Δευτέρα ο Νίκος Κοκλώνης. Ο τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής μεταξύ άλλων απάντησε για την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από το Open.

«Σίγουρα δεν φταίει η Πηγή Δεβετζή, ούτε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ποτέ δεν επιβάλλω στους παρουσιαστές τη γνώμη μου για τη σύνθεση της ομάδας και το πώς θα διαμορφωθεί η θεματολογία. Με το βλέμμα του παραγωγού όμως, λέω ιδέες και προτείνω πράγματα. Μια επιτυχημένη εκπομπή βασίζεται πρώτα από όλα στην ομάδα πίσω από τις κάμερες, μετά εμείς που βγαίνουν μπροστά και μετά η θεματολογία. Η ομάδα πίσω από τις κάμερες φέρνει τα θέματα και δουλεύει.

Όταν κάνω πρωινό πρέπει να συζητάω ό,τι θα συζητούσα σπίτι μου. Δεν μπορούμε να κοιτάμε αδιάφορα. Αυτό ισχύει και το συζητάω με όλες τις παρουσιάστριες. Κάνω κουβέντα και ως συνεργάτης – παρουσιαστής. Ξέρω τι τους πονάει.

Με την Μπέττυ έκανα πράγματι δύο ραντεβού, ένα τηλεφωνικό κι ένα από κοντά. Παλιά της είχα προτείνει να μην έρθει στο Open, όταν είχα φύγει και να με ακολουθήσει στον Alpha παρουσιάζοντας το Style me Up, που τελικά παρουσίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η δική μου πρόταση ήταν η Μαγγίρα να το παρουσιάσει. Την αγαπώ πάρα πολύ. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι η πρόταση η άλλη ήταν πιο βολική και για την οικογένειά της, της είπα “σου εύχομαι τα καλύτερα και στο μέλλον ίσως συνεργαστούμε μαζί”.

Πραγματικά δεν θέλω σε καμία περίπτωση να εμποδίσω την καριέρα συναδέλφου. Η Μπέττυ έκανε μια καλή δουλειά. Μπορεί να μην είχε τρελά νούμερα στο Open. Εγώ δεν θα την άλλαζα από εδώ…Πήρα και την Ελένη Τσολάκη και την Μπέττυ Μαγγίρα τηλέφωνο πριν συμφωνήσω με το Open. Στην Ελένη είπα ότι κάτι ετοιμάζω και για δέκα μέρες να μην συμφωνήσει κάπου αλλού. Αν είχα άλλον τρόπο σκέψεις θα έλεγα “ποιοι είναι στη Barking Well, αυτούς”, αλλά ποτέ δεν το έκανα αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης:

 

 

Αγαπημένο