ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ντόρα Μακρυγιάννη: Η απάντηση για την κρίση ηλικίας το ενδεχόμενο γάμου

Η αποκάλυψη της ηθοποιού
25.10.2023
See the video

Την Ντόρα Μακρυγιάννη υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης (24/10) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show».  

Η ταλαντούχα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Μετά τη φωτιά», φανερά ανανεωμένη, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή της τον τελευταίο χρόνο, αλλά και την κρίση ηλικία που πέρασε.

«Φέτος έχω πάθει μια κρίση ηλικίας. Ξανασυστήνομαι στον εαυτό μου. Μπήκε στη ζωή μου και η ψυχανάλυση, έπρεπε να το έχω κάνει νωρίτερα. Ένιωθα ότι το έχω ανάγκη… Μου λείπει η ανεμελιά της νεανικής μου φάσης γιατί ήρθαν όλα πολύ απότομα και αν με ρωτήσεις έχω μείνει ακόμα στα 27-28. Ήρθαν όλα πού απότομα και δεν έχω καταλάβει τίποτα… Αυτό το σοκ το έπαθα στα φετινά μου γενέθλια που είδα το 32, και λέω, “τι 32, πότε;”» είπε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Σχετικά με τις αλλαγές στη ζωή της και το ενδεχόμενο γάμου, η ηθοποιός τόνισε: «Έμεινα έναν χρόνο εκτός τηλεόρασης. Το έχω ρίξει στη δουλειά αλλά μια χαρά είμαι και στην προσωπική μου ζωή… Αυτή η περίοδος, είναι μια περίοδος αλλαγών για μένα… Είμαι σε μια καλή φάση προσωπικά. Είμαι καλά… Ο γάμος δεν είναι ακόμα στο μυαλό μου… Είμαι τυχερή γιατί ούτε οι γονείς μου με πιέζουν σε αυτό το κομμάτι, ούτε εγώ έχω τη νοοτροπία ότι πρέπει να κάνω παιδί γιατί περνάνε τα χρόνια, όταν το θελήσω, θα έρθουν όλα… Δεν έκανα ποτέ μελλοντικά σχέδια γιατί με αγχώνει, σκέφτομαι το τώρα».

Αγαπημένο