ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Στεφανί Καπετανίδη: Αυτός είναι ο λόγος που απείχε 10 χρόνια από την τηλεόραση

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;
15.11.2023
See the video

Τη Στεφανί Καπετανίδη υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης. Η αγαπημένη «Αναστασία», η σύγκρια από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα», μίλησε για τον ιδιαίτερο ρόλο της και για τις εξελίξεις στο κάστρο της Μάνης, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που απείχε τηλεοπτικά για 10 ολόκληρα χρόνια.

«Από το 2008 απείχα. Πριν την Μάγισσα έκανα Μανούσο Μανουσάκη, με πήρε στην ΕΡΤ στις Κρίσιμες Στιγμές και πέρσι στο Κόκκινο Ποτάμι. Δεν αποσύρθηκα από την ηθοποιία αλλά από την τηλεόραση.

Δεν ήμουν πολύ χαρούμενη με αυτά που μου έδιναν και είπα “οκ ας πάμε προς αυτό που μας δίνει χαρά” κι ήταν ο κινηματογράφος. Ήθελα να εστιάσω εκεί λίγο.

Για αυτό αποσύρθηκα. Δεν είχα τις δουλειές που μου άρεσαν. Η μυθοπλασία έχει αλλάξει. Πάντα μπορείς να τρυπώσεις και να βρεις τη θέση σου. Η κρίση έφερε πολύ μεγάλη αλλαγή. Ερωτεύτηκα κιόλας πολλές φορές. Μου αρέσει ο έρωτας, αλλά πρέπει να φροντίσω τον εαυτό μου. Ερωτεύτηκα και έφυγα από την Αθήνα και πήγα Θεσσαλονίκη για δέκα χρόνια. Έζησα ένα καταστροφικό πάθος, δεν άντεξα και γύρισα. Πήρα 8 κιλά με το που πήγα.

Είχαμε μια φάρμα με ζώα και έγινα αγρότισσα. Το αποφασίσαμε με τον σύντροφό μου λόγω κρίσης. Η φύση είναι ευτυχία, αλλά πρέπει να είσαι με τη σωστή παρέα. Ένιωθα πως ήμουν εκτός χώρου, αλλά έκανα ταινίες στην Ιταλία και τη Γερμανία» εξομολογήθηκε η Στεφανί Καπετανίδη.

Αγαπημένο