ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίλια Κριθαριώτη: "Στο Κάιρο είχε πέσει σε τρύπα και είχε χτυπήσει το πόδι της"

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας
22.09.2023
See the video

Σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης νοσηλεύτηκε, η Σίλια Κριθαριώτη, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από μια ανάρτησή της στα social media, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες για το τι έχει συμβεί.

Λίγες ώρες μετά η Σάσα Σταμάτη, η οποία είναι καλή φίλη της γνωστής σχεδιάστριας έγραψε στα instastories ότι πολλοί λένε πως έκανε πλαστική επέμβαση, κάτι που ωστόσο δεν ισχύει.

«Η Σίλια Κριθαριώτη δεν πήγε στην Αμερική για πλαστικές επεμβάσεις όπως κάποιοι διαρρέουν γιατί δεν τις έχει ανάγκη. Η γυναίκα έκανε σοβαρή επέμβαση στο γόνατό της» έγραψε η Σάσα Σταμάτη.

Το πρωί της Παρασκευής, μέσα από το Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να αναφερθεί στην περιπέτεια υγείας της Σίλιας Κριθαριώτη, αποκαλύπτοντας παράλληλα ένα ατύχημα που είχε σε ταξίδι της στο Κάιρο.

«Η Σάσα Σταμάτη ξεκαθάρισε τι έχει συμβεί, γιατί γράφτηκαν πάρα πολλά και κυρίως κακόβουλα. Μάλιστα στο Κάιρο, όταν ήμασταν στα γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά, θυμάμαι ότι είχε ένα ατύχημα. Είχε πέσει σε μια μεγάλη τρύπα ενώ περπατούσε και είχε χτυπήσει εκεί το πόδι της. Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος τραυματισμός που την ενοχλεί. Απλά το λέω γιατί τότε είχε έναν τραυματισμό στο πόδι που την είχε ταλαιπωρήσει πολύ» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αγαπημένο