ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κατερίνα Στικούδη: Η ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση του γιου της

Η τραγουδίστρια το μεσημέρι της Δευτέρας έκανε την πρώτη της ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο.
18.10.2021
2
'
Η Κατερίνα Στικούδη και η πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση του γιου της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από την Κυριακή (17/10) η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης αφού υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο παιδάκι. Η τραγουδίστρια το μεσημέρι της Δευτέρας έκανε την πρώτη της ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στικούδη μέσα από τις ιστορίες του Instagram μας έδειξε την κάρτα με τις ευχές που της έστειλε ο Νίκος Κοκλώνης. «Κατερινάκι μου να σας ζήσει ο παίδαρος. Να είναι γερός, τυχερός, ευτυχισμένος, χαρούμενος με όλα τα καλά του κόσμου κι εσείς πάντα ερωτευμένοι να τον καμαρώνετε. Με όλη μου την αγάπη» ήταν η ευχετήρια κάρτα με την οποία ο Νίκος Κοκλώνης συνόδευσε το δώρο του στην τραγουδίστρια.

Εικόνα
Η Κατερίνα Στικούδη και η πρώτη της ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο

 

Νωρίτερα ο γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε λεπτομέρειες για τον τοκετό. 

Δες και αυτό: Κατερίνα Στικούδη: Η επίσκεψη στο μαιευτήριο και όσα είπε για την προσμονή του γιου της

«Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3,300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια. Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε» είπε μεταξύ άλλων, ο γιατρός της Κατερίνας Στικούδη.

 

Αγαπημένο