ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κατερίνα Στικούδη: Όλες οι λεπτομέρειες του δεύτερου τοκετού

Ο Βαγγέλης Σερίφης στον τοκετό
15.02.2024

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η Κατερίνα Στικούδη, η οποία έφερε στον κόσμο τον γιο της. 

Η τραγουδίστρια μπήκε στο μαιευτήριο, το πρωί της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας γέννησε με φυσικό τοκετό τον δεύτερο γιο της.

Ο μαιευτήρας-γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη, ο κ. Ιωάννης Φρουδαράκης μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του τοκετού.

"Είχε έναν φυσικό τοκετό που εξελίχθηκε πολύ ομαλά. Μέσα σε δυόμιση ώρες από τη στιγμή που ήρθε στο νοσκομείο γέννησε. Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.700 γρ. Είναι πολύ καλά, είχε έναν σχετικά εύκολο τοκετό. Ήταν πολύ συνεργάσιμη και αυτό βοηθάει. Όλα εξελίχθηκαν ήρεμα και ομαλά. Και αυτή την στιγμή είναι καλά και το παιδί και η μητέρα. Ο σύζυγός της ήταν μέσα στον τοκετό σε όλη τη διαδικασία. Συγκινημένοι και οι δύο όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Όλα είναι πολύ καλά" δήλωσε ο μαιευτήρας-γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη.

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι ζευγάρι από το 2009, ενώ παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο τον Αύγουστο του 2018. Τον Οκτώβριο του 2021 ήρθε στον κόσμο ο πρώτος τους γιος, που πήρε το όνομα Βύρωνας.
 

Αγαπημένο