ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: Τι συμφωνία έχουν κάνει για τις φορές που τσακώνονται

Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας
21.07.2023

Συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό You και την Τζώρτζια Συρίχα, η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, ενώ αποκάλυψε πώς αντιμετωπίζουν τους τσακωμούς τους.

Ποιο είναι το μυστικό μιας επιτυχημένης σχέσης;

Δε ξέρω αν υπάρχουν μυστικά και συνταγές, αλλά με τον Βαγγέλη ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ταιριάζουμε, ότι μπορούμε να κάνουμε παρέα, μιλώντας για τη μουσική μας.

Στην πρεμιέρα της παράστασης “Άντρες με τα όλα τους” τον έβλεπα να σε καμαρώνει από την πρώτη σειρά… Λέτε συχνά ο ένας πόσο θαυμάζει τον άλλον;

Εμείς στο σπίτι μας λειτουργούμε ομαδικά, δεν έχουμε “εγώ” κι “εσύ”, είμαστε “εμείς”. Άρα, είναι πολύ εύκολο να μας δημιουργούνται αυτά τα συναισθήματα. Ποτέ δεν είμαι αφοριστική, τα ρούχα του μόνο θέλω να τακτοποιεί, αλλά κι αυτό με τον ερχομό του παιδιού το έχω σχεδόν ξεπεράσει. Τον θαυμάζω και αντίστοιχα με θαυμάζει κι εκείνος, ο καθένας μας έχει βάλει το λιθαράκι του για να γίνεται καλύτερη η σχέση. Ο Βαγγέλης έχει συμβάλει ακόμα και στον τρόπο που μιλάω, γιατί είναι φιλόλογος και έχει πάρα πολλές γνώσεις, οπότε κάθε μέρα που περνάει όλο και κάτι θα μάθω μαζί του.

Τσακώνεστε ποτέ;

Φυσικά και διαφωνούμε σε πολλά πράγματα, αλλά πλέον έχουμε αποφασίσει ότι όταν θα διαφωνούμε, θα συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.

Συνήθως ποιος κάνει το πρώτο βήμα για τη συμφιλίωση;

Και οι δυο ταυτόχρονα. Μοιάζουμε πολύ στις αντιδράσεις μας και έχει πλάκα. Μας περνάει, λύνουμε τα προβλήματα και προχωράμε, δε μένουμε εκεί.

Με τους δικούς σου ανθρώπους έχεις τον τσαμπουκά που έχεις στη δουλειά σου όταν κάποιος σε πειράξει;

Όχι τόσο πολύ. Από τη μέρα που γεννήθηκε ο Βύρωνας δεν έχω σηκώσει τον τόνο της φωνής μου, με άλλαξε και με αλλάζει, προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Έχω καταλάβει ότι δεν καταφέρνουμε τίποτα με τις φωνές. Βάζω όρια. Θέλω ο άλλος να σέβεται τον τρόπο που θέλω να επικοινωνήσω κάτι.

Αγαπημένο