ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γυμναστική: Γιατί απογειώνει τη σεξουαλική σου ζωή;

Οι 3 απίστευτες νέες πληροφορίες που πρέπει να μάθεις για το πώς η γυμναστική σε απελευθερώνει σεξουαλικά.
3
'
γυμναστική και σεξουαλική ζωή shutterstock

Δύο είναι οι δραστηριότητες που σε φέρνουν σε άμεση επαφή με το σώμα σου. Και ταυτόχρονα, ισοδυναμούν με το καλύτερο αγχολυτικό. Η γυμναστική και το σεξ. Μη μου πεις ποιο από τα δύο προτιμάς περισσότερο, γιατί και τα δυο πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ζωής σου, αν επιθυμείς υγεία, ευεξία και ψυχική ηρεμία. Σου εφιστώ την προσοχή ωστόσο σε τρεις νέες πληροφορίες που φανερώνουν πώς και γιατί η γυμναστική μπορεί να σε απελευθερώσει σεξουαλικά και να σε βοηθήσει να απολαύσεις περισσότερο το σεξ. Αξίζει να μάθεις ποιες είναι αυτές.

Όσο πιο γυμνασμένο είναι το σώμα μας τόσο πιο σεξουαλικά επιθυμητοί νιώθουμε

Κι αυτό, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το University of Western Sydney, δεν έχει να κάνει με τις τέλειες αναλογίες ή τα κιλά μας. Οι γυμνασμένες γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα ένιωθαν να αποδέχονται καλύτερα το σώμα τους και να αισθάνονται πιο άνετα με αυτό. Διάβασε επίσης γιατί οι κολυμβήτριες είναι πιο σεξουαλικά ενεργές. Το γυμνασμένο σώμα μας δίνει περισσότερη συνολική αυτοπεποίθηση, οπότε νιώθουμε πιο ανοιχτοί στο να ενδώσουμε σεξουαλικά. 

Μάθε ποιοι είναι οι λιγότερο σεξουαλικά ικανοποιημένοι άνθρωποι.

Όσο περισσότερο γυμναζόμαστε τόσο πιο πολύ σεξ θέλουμε

Η πληροφορία προκύπτει από έρευνα που διεξήχθη από τη Μayo Clinic. Οι επικεφαλής της έρευνας εξηγούν ότι πρόκειται για τον εθισμό που παθαίνουμε στις ενδορφίνες -τις ορμόνες της καλής διάθεσης. Τα επίπεδά τους ανεβαίνουν, όταν κάνουμε γυμναστική αλλά κι όταν κάνουμε σεξ. Λογικό να αναζητήσουμε το δεύτερο, όταν έχουμε ολοκληρώσει το πρώτο. Ποιος είναι αυτός που δεν θα ήθελε να εντείνει το αίσθημα ευφορίας. Μπορεί να σε ενδιαφέρει κι αυτό: γιατί οι κολυμβήτριες είναι πιο σεξουαλικά ενεργές. Μπορεί να σε ενδιαφέρει κι αυτό: Τι έχει αλλάξει στο χάπι με τη στύση

Οι γυναίκες που γυμνάζονται έχουν πιο έντονη σεξουαλική διέγερση

Αυτό επιβεβαιώνει έρευνα του Πανεπιστήμιου του Texas. Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε ότι αυτό ισχύει για τις γυναίκες που προτιμούν την αερόβια άσκηση. H ίδια έρευνα έδειξε ότι αερόβια άσκηση όπως τρέξιμο, κολύμπι, ποδήλατο εξασφαλίζει πιο δυνατή στύση στους άνδρες. Ένας λόγος παραπάνω, λοιπόν, να τον πείσεις να ξεκινήσει γυμναστική μαζί σου!

Διάβασε ακόμα: Τι αποκαλύπτει ο αριθμός των σεξουαλικών σου συντρόφων για τη υγεία σου 

Αγαπημένο