ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Νερό με βιταμίνες; Κι όμως γίνεται! Ήρθε το νέο βιταμινούχο νερό από τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

Το superfruits water ήρθε για να μείνει!
10.11.2020
3
'
vitaminouxo-nero-xitos

Πώς θα σου φαινόταν να πίνεις νερό με βιταμίνες, το οποίο είναι γευστικό και παράλληλα οφελεί την υγεία σου; Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, αντλώντας έμπνευση από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του σύγχρονου καταναλωτή για υγεία, ευεξία και απόλαυση στην καθημερινότητα, διευρύνει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο και επενδύει στην κατηγορία του Βιταμινούχου Νερού, παρουσιάζοντας τη νέα προϊοντική σειρά “SUPERFRUITS WATER”.


Τι είναι το “SUPERFRUITS WATER”  το νέο βιταμινούχο νερό


Το “SUPERFRUITS WATER” είναι βιταμινούχο νερό, χωρίς ζάχαρη, εμπλουτισμένο με επιλεγμένους συνδυασμούς βιταμινών, ιχνοστοιχείων, χυμού φρούτων και φυσικών αρωμάτων. Μια υγιεινή, απολαυστική επιλογή με ελάχιστες θερμίδες, ιδανική για εκείνους που θέλουν να ενισχύσουν την ενέργειά τους, να τονώσουν τον οργανισμό τους και να δώσουν μια ευχάριστη νότα στην απαιτητική καθημερινότητά τους.


Η σειρά “SUPERFRUITS WATER” διατίθεται σε 3 μοναδικές, απολαυστικές γεύσεις, το LEMON BLISS, το RED BOOST και το READY 4 ACTION, σε φιάλες των 330ml. Η κάθε γευστική επιλογή έχει το δικό της δυναμικό συνδυασμό βιταμινών που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στη λειτουργία του οργανισμού: Το Lemon Bliss, με χυμό λεμόνι προσφέρει στον οργανισμό, αίσθημα πνευματικής και σωματικής ευεξίας. Το Red Boost, με χυμό κεράσι, ρόδι και σμέουρο, ενισχύει το ανοσοποιητικό και ενδυναμώνει τον οργανισμό για να αντιμετωπίσει την απαιτητική καθημερινότητα. Το Ready 4 Action, με χυμό λεμόνι, ροδάκινο, φρούτα του πάθους και γκουάβα ενισχύει σημαντικά την ενέργεια του οργανισμού.

Αγαπημένο