ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Οι ασκήσεις που θα αυξήσουν τη σεξουαλική σου αντοχή

Τα σημεία στο σώμα σου που χρειάζεται να δυναμώσεις για καλύτερες επιδόσεις.
ασκήσεις που θα βελτιώσουν την σεξουαλική σου ζωή shutterstock

Θα ξεκινήσω με την juicy είδηση. Έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Texas στην Aμερική έδειξε ότι αερόβια άσκηση όπως  τρέξιμο, ποδήλατο, κολύμπι και οι ασκήσεις ενδυνάμωσης εξασφαλίζουν πιο δυνατή στύση στους άνδρες και μεγαλύτερη διέγερση στις γυναίκες. Έχεις λοιπόν ένα παραπάνω λόγο να πάρεις σοβαρά το project γυμναστική στη ζωή σου.

H αλήθεια είναι ότι χρειάζεσαι ένα δυνατό σώμα, αντοχή και ευελιξία, αν θες να αποφύγεις μια χλιαρή ή άτονη σεξουαλική συνεύρεση. Γι’ αυτό η Virginia Kintel, γυμνάστρια στο Βodymass Gym στην Αμερική, σου προτείνει τις εξής ασκήσεις να εντάξεις στη ρουτίνα σου για μεγαλύτερη αντοχή στο σεξ:

Ασκήσεις με βαράκια

Σίγουρα ένα πρόγραμμα ασκήσεων με βαράκια θα βοηθήσουν τα χέρια σου να δυναμώσουν. Κάποιες σεξουαλικές στάσεις απαιτούν να στηριχτείς σε αυτά, σου θυμίζω. Αν δεν θες να δεις τα χέρια σου να τρέμουν και τελικά να εγκαταλείπεις, φρόντισε να τα έχεις γυμνάσεις αρκετά.

Εικόνα
barakia
istock

 

Ασκήσεις για τα πόδια

Διάδρομος, τρέξιμο έξω, περπάτημα, ποδήλατο, κολύμπι. Μπορείς να διαλέξεις ό,τι σου αρέσει, αρκεί να εξασφαλίσεις δύναμη στα πόδια. Έτσι, θα έχεις αυτοπεποίθηση να δοκιμάσεις κι άλλες σεξουαλικές στάσεις εκτός από τις καθιερωμένες ξαπλωτές. 

Εικόνα
kolumpi
istock

 

Μισή γέφυρα

Το ανασήκωμα της λεκάνης, ενώ βρίσκεσαι σε ξαπλωμένη θέση με την πλάτη καρφωμένη στο πάτωμα είναι η ιδανική άσκηση για να δυναμώσει η μέση σου, ακόμα κι αν είσαι αγύμναστη. Είναι το σημείο στο σώμα σου που πρέπει να είναι καλά γυμνασμένο, καθώς η βασική δραστηριότητα κατά τη σεξουαλική συνεύρεση απαιτεί κινήσεις αυτής της περιοχής του σώματος.

Εικόνα
askisi gefyra
istock

 

Άσκηση γάτας

Είναι η άσκηση που στηρίζεσαι στα τέσσερα και σηκώνεις την πλάτη σου σαν γάτα που ανατριχιάζει. Σίγουρα την ξέρεις. Είναι η καλύτερη άσκηση stretching για να χαλαρώσει ο άνω κορμός. Τη συστήνουν φυσιοθεραπευτές και ορθοπεδικοί ως την ιδανική διάταση για να ξεπιαστείς και να νιώσεις το σώμα σου πιο ευλύγιστο και λειτουργικό.

Εικόνα
askisi gata
istock

 

Πόσες θερμίδες καις όταν κάνεις σεξ

Κάνοντας σεξ οι γυναίκες καίνε 3,1 θερμίδες το λεπτό και 4,2 οι άνδρες. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η μέση διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης είναι τα 20 λεπτά (το καλό σενάριο), κάνε τα μαθηματικά και θα δεις ότι δεν είναι και τόσες πολλές.  Αντίθετα, με τη γυμναστική καις 276 θερμίδες αν είσαι άνδρας και 213 αν είσαι γυναίκα σε διάστημα μισής ώρας. Δεν τίθεται όμως θέμα διλήμματος -σεξ ή γυμναστική. Γιατί τα θέλουμε, για λόγους υγείας και ευεξίας, και τα δύο.

Εικόνα
zeugari sex
istock

 

Διάβασε ακόμα: Ο χορός που θα αλλάξει την τύχη σου στον έρωτα

 

Αγαπημένο