ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3 λόγοι για τους οποίους ζηλεύουμε την σχέση μας

Γιατί ζηλεύεις; Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις;
1
'
3 λόγοι για τους οποίους ζηλεύουμε την σχέση μας Ζήλια

Η ζήλια είναι ένα από τα πιο κοινά χαρακτηριστικά που επικρατούν σε μια σχέση και βασανίζει πολλούς ανθρώπους, ενώ τις περισσότερες φορές δεν έχει να κάνει μόνο με την αυτοπεποίθηση.

Επιστημονικές έρευνες τη συνδέουν με τη χαμηλή αυτοεκτίμηση και τις ανασφάλειες που την ακολουθούν. Αυτές με τη σειρά τους, συνειδητές ή μη, αναπαράγονται σε άλλα πρόσωπα ή καταστάσεις.

Αν θέλετε να μάθεις τους 3 λόγους για τους οποίους ζηλεύεις την σχέση σου, συνέχισε να διαβάζεις.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει5 σημάδια που επιβεβαιώνουν ότι σας απατάει

Δεν αισθάνεσαι ελκυστική

Μπορεί εσύ να μην αισθάνεσαι ελκυστική και αυτό να σου προκαλεί άγχος ότι δεν σε θεωρεί και ο σύντροφός σου, όμως σταμάτα να το σκέφτεσαι. Είσαι ξεχωριστή, προσπάθησε να αγαπήσεις τον εαυτό σου και αυτό θα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και με την σχέση σου. Με αυτό τον τρόπο θα γεμίσεις αυτοπεποίθηση και δεν θα ζηλεύεις οποιαδήποτε ωραία ύπαρξη κοιτάξει ο σύντροφός σου.

Εικόνα
3 λόγοι για τους οποίους ζηλεύουμε την σχέση μας

 

Κάνεις θεωρίες με το μυαλό σου

Ξεκίνα να συζητάς με τον σύντροφο σου για ότι σε απασχολεί. Το να κάνεις θεωρείς με το μυαλό σου και να φαντάζεσαι πράγματα που δεν έχουν γίνει είναι το μεγαλύτερο κακό που μπορείς να κάνεις στην σχέση σου.

Δεν δείχνεις εμπιστοσύνη

Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει μια σχέση. Ακόμη και αν δεν μπορείς να το ελέγξεις προσπάθησε να δείξεις εμπιστοσύνη στον άνθρωπο σου και μην είσαι καχύποπτη με κάθε του κίνηση. Μην ξεχνάς πως κανείς δεν θέλει να συναναστρέφεται με τοξικούς ανθρώπους.

Έρευνα του blindchat.gr, έδειξε πως οι περισσότεροι ’Έλληνες δεν φαίνεται να θεωρούν πως η ζήλια είναι υγιής σε μια σχέση. Συγκεκριμένα το 62% απάντησε πως δεν είναι υγιής εκ των οποίων το 50% ήταν άντρες και 5% γυναίκες, ενώ το 38% εκ των οποίων το 51% ήταν άντρες και 38% γυναίκες θεωρεί πως αναζωογονεί μια σχέση.

Ρίξε μια ματιά4 είδη τοξικών ανθρώπων που πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου... χτες

Αγαπημένο