ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δεν βλέπεις την κολλητή σου λόγω καραντίνας; Πώς να μην χάσετε επαφή

Δυστυχώς, δεν είναι πάντα εφικτό το να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και σίγουρα ένας καφές με την κολλητή σου, θα σου έχει λείψει πολύ.
2
'
κολλητές φίλες αγκαλιάζονται

Είναι γεγονός πως η καραντίνα, έχει αλλάξει την ζωή μας και τον τρόπο που επικοινωνούμε. Δυστυχώς, δεν είναι πάντα εφικτό το να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και σίγουρα ένας καφές με την κολλητή σου, θα σου έχει λείψει πολύ. Τι μπορείς να κάνεις όμως ώστε να μην χάσετε επαφή ακόμα και είστε σε διαφορετικά μέρη; Παρακάτω θα βρεις 3 πρακτικές συμβουλές που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμες.

Η τεχνολογία είναι στην διάθεσή σου, μην το ξεχνάς

Ακόμα και αν δεν μπορείτε να συναντηθείτε με την κολλητή σου και να μιλήσετε για ώρες, μπορείς να εκμεταλλευτείς την τεχνολογία για να βρεθείτε διαδικτυακά και να περάσετε λίγο χρόνο μαζί. Εφαρμογές όπως το Zoom ή το Skype, θα σε βοηθήσουν πολύ. Επίσης, μπορείτε να κάνετε βιντεοκλήσεις ώστε να μιλάτε με κάμερα και έτσι να νιώθετε πιο κοντά η μια στην άλλη.

Στείλε... πακέτο

Ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό; Ή το αγαπημένο της γλυκό; Μπορείς να της το στείλεις με delivery (πληρωμένο από εσένα φυσικά) και να της κάνεις μια πολύ όμορφη έκπληξη! Επίσης, μπορείς να της στείλεις ένα μικρό δώρο με μεγάλη συναισθηματική αξία, ή κάτι που θα της θυμίσει ένα εσωτερικό σας αστείο.

Η άσκηση ενώνει

Μπορεί να μην είναι εφικτό το να πάτε με την κολλητή σου για καφέ ή για φαγητό, αλλά είναι απόλυτα νόμιμο το να ασκηθείτε μαζί σε ανοιχτό χώρο. Επιλέξτε κάτι που αρέσει και στις δύο και μετά την καραντίνα, θα είσαι πιο αδύνατες αλλά και πιο ενωμένες! Μην μου πεις ότι δεν είναι τέλειο;

Αγαπημένο