ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Χώρισες μέσα στην καραντίνα; 3 λόγοι που είναι ο,τι καλύτερο σου συνέβη

Δες το θετικά!
3
'
karantina-xorismos

Μπορεί να νιώθεις πως είσαι η... μόνη, αλλά έρευνες αναφέρουν πως πάρα πολλά ζευγάρια χώρισαν μέσα στην καραντίνα, και ακόμα περισσότερα ανάμεσα στην πρώτη και την δεύτερη. Καταλαβαίνω πως ειδικά τον πρώτο καιρό τα βλέπεις όλα μαύρα, όμως αν κάτσεις και σκεφτείς, σίγουρα θα βρεις και εσύ  λόγους για τους οποίους είναι ό,τι καλύτερο σου συνέβη. Θα βρεις τους 3 που εντόπισα εγώ, από την δική μου οπτική παρακάτω:

Επιτέλους μόνη

Τώρα που είσαι πλέον single, και άρα μόνη στο σπίτι, μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά ό,τι θέλεις, χωρίς να φοβάσαι ότι μπορεί να ενοχλήσεις τον συγκάτοικό σου ή χωρίς να φοβάσαι πως ανά πάσα ώρα και στιγμή θα σε πάρει τηλέφωνο ο φίλος σου για να βρεθείτε. Απόλαυσε την ησυχία σου γιατί θα δεις πως με τα χρόνια, είναι πολυτέλεια!

karantina-xorismos-thetika

Μπορείς να επικεντρωθείς άνετα σε εσένα

Τι καλύτερο από να κάνεις μια ενδοσκόπηση μέσα στην καραντίνα; Από το να βρεις ποια πραγματικά είσαι, από το να διαβάσεις βιβλία ψυχολογίας και όχι μόνο ή από το να μην κάνεις και απολύτως τίποτα; Ειδικά αν βγαίνεις από μακροχρόνια σχέση, είναι η ιδανική ευκαιρία να επικεντρωθείς στον εαυτό σου μετά από καιρό.

karantina-xorismos-ti-na-kaneis

Μπορείς να σκεφτείς τι δεν θέλεις

Ποια ήταν εκείνα τα πράγματα που έκανε ο πρώην και σε εκνεύριζαν; Εκείνα που σκεφτόσουν πως με αυτά δεν μπορείς να ζήσεις και πως αν ήταν στο χέρι σου θα τα άλλαζες; Τώρα που είσαι μόνη και ελεύθερη ξανά, έχεις όλο το χρόνο να σκεφτείς τι δεν θέλεις να έχει ο επόμενος σύντροφός σου, αλλά και ποια είναι τα δικά σου must. Κάνε την λίστα με τον άντρα των ονείρων σου και πού ξέρεις; Μπορεί στο άμεσο μέλλον να τον βρεις! Στο εύχομαι από την καρδιά μου...

Αγαπημένο