ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Καραντίνα με το ταίρι σου: 3 τρόποι για να ηρεμήσεις τα πνεύματα

Πώς να μην θυμίζει το σπίτι σας εμπόλεμη ζώνη.
3
'
karantina-me-to-tairi-sou

Είναι γεγονός πως η καραντίνα μας έχει κουράσει όλους, και αυτό είναι μια αιτία που σύμφωνα με έρευνες, οι τσακωμοί στο σπίτι είναι συχνό φαινόμενο. Τι γίνεται όμως όταν νιώθεις πως το ταίρι σου σε έχει φέρει στα όριά σου και η καραντίνα με τον ίδιο σου τον άνθρωπο μοιάζει με εφιάλτης; Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά και παρακάτω θα βρεις 3 ενδεικτικούς τρόπους για να ηρεμήσεις τα πνεύματα.

Κράτα αποστάσεις

Ο θυμός και η πίεση δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι και σίγουρα αν ξεκινήσεις κάποια συζήτηση σε τέτοια κατάσταση, δεν θα βρεις άκρη. Κράτα αποστάσεις, πήγαινε σε ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού και κάνε κάτι που θα σε χαλαρώσει ώστε να μπορέσεις να συζητήσεις μετά με ηρεμία.

karantina-me-to-tairi-sou-ti-na-kaneis

Επικοινώνησε

Φυσικά, η συζήτηση προκειμένου να λυθούν οι όποιες διαφορές σας είναι μονόδρομος. Φρόντισε να μην αφήνεις άλυτα ζητήματα «κάτω από το χαλί» γιατί ο πρόβλημα όχι μόνο δεν θα εξαφανιστεί, αλλά θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο. Βρες μια κατάλληλη στιγμή που θα είστε και οι δύο ήρεμοι και συζήτησε με το ταίρι σου οτιδήποτε σε προβληματίζει.

karantina-me-to-tairi-sou-tips

Θυμήσου γιατί είστε μαζί

Σίγουρα η περίοδος που διανύουμε είναι αρκετά πιεστική και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι σχέσεις μεταξύ μας να μοιάζουν με τεντωμένο σχοινί. Όμως, πρωτού χαρακτηρίσεις την κατάσταση με το ταίρι σου ανυπόφορη λόγω καραντίνας, θυμήσου τον λόγο που είστε μαζί. Θυμήσου πώς ήταν η ζωή σας πριν και προσπάθησε όσο μπορείς, να συνεχίσετε να κάνετε όσα κάνατε και πριν τον εγκλεισμό, αφού αυτά σας κρατούν ενωμένους.

Τέλος, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως τα όσα ζούμε, όσο άσχημα και να είναι, είναι παροδικά. Ο ιός θα πάψει να μας απειλεί σύντομα και σίγουρα, όταν θα επανέλθουμε όλοι στην πλήρη κανονικότητα, θα θέλεις το ταίρι σου για να μοιραστείτε μαζί όμορφες στιγμές!

Αγαπημένο