ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ποιο είδος σεξ επιθυμούν οι περισσότεροι μετά την πανδημία

Γιατί το 73% θέλει περισσότερο από αυτό το είδος σεξoυαλικής επαφής.
3
'
Σεξουαλικός αυθορμητισμός shutterstock

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, η πλειοψηφία των ανθρώπων αναζητούν ένα είδος σεξουαλικής εμπειρίας ειδικότερα. Πιο συγκεκριμένα, έρευνα που διεξήχθη από την One Poll εκ μέρους της εταιρείας Foria, έδειξε ότι το 73% επιθυμούν το επόμενο διάστημα να απολαύσουν πιο αυθόρμητο σεξ.

Τι μας έχει λείψει περισσότερο

3 στους 4 Αμερικανούς που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι αισθάνονται ότι τους λείπει η εποχή που μπορούσαν να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο κατά την έξοδό τους και να καταλήξουν γρήγορα σε σεξουαλική συνεύρεση μαζί του. Ακόμα όμως και άτομα που είναι ήδη σε σχέση δηλώνουν ότι το χρόνο που μας πέρασε ένιωσαν ότι χάθηκε ο ερωτικός αυθορμητισμός λόγω των μέτρων της πανδημίας και του φόβου της μετάδοσης του κορονοιού.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει να διαβάσεις και τι αποκαλύπτει ο αριθμός των σεξουαλικών σου συντρόφων για την υγεία σου. 

Τι γινόταν πέρυσι τέτοιο καιρό

Οι έρευνες επιβεβαίωναν την αύξηση στις πωλήσεις των sex toys και στην θέαση πορνό. Η αναγκαστική στορφή στη μοναχική σεξουλική έκφραση, ήταν σαφέστατα μια συνέπεια της πανδημίας την ίδια ώρα το New York City Department of Health And Mental Hygiene τόνιζε ότι ο πιο ασφαλής σύντροφος για να κάνεις σεξ είναι ο εαυτός σου! 

Μετά από μια πανδημική χρονιά, όπου όλες οι ηλικίες βίωσαν λόγω των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης τον περιορισμό στο φλερτ και στις δια ζώσης γνωριμίες και επικοινωνίες είναι λογικό οι άνθρωποι να λαχταρούν το αυθόρμητο σεξ. 

Διάβασε επίσης: Γιατί η γυμναστική απογειώνει τη σεξουαλική σου ζωή. 

Και τώρα τι αναμένεται;

Ο καιρός που η αυθόρμητη έλξη μεταξύ δύο ανθρώπων τους ωθούσε να φιληθούν ξαφνικά και οπουδήποτε φαίνεται ότι δεν θα αποτελέσει μακρινή ανάμνηση καθώς η πανδημία τίθεται υπό έλεγχο. Καθώς ο καιρός γίνεται πιο ζεστός και περισσότεροι άνθρωποι εμβολιάζονται, οι ειδικοί εκτιμούν ότι είναι πιθανό να δούμε πολλές υπολειπόμενες επιθυμίες να εκφράζονται μέσα από μια πιο αυθόρμητη ερωτική εκτόνωση.

Σύμφωνα μάλιστα με την ειδικό σχέσεων και σεξουαλικής υγείας Yvonne K. Fulbright, ο αυθορμητισμός είναι καλός και για σχέσεις που ήδη υπάρχουν, καθώς καθιστά την ερωτική ζωή πιο συναρπαστική, διατηρεί την σεξουαλική επιθυμία αμείωτη και το ζευγάρι περισσότερο δεμένο.

Διάβασε ακόμα: Τι έχει αλλάξει με το χάπι για τη στύση

Αγαπημένο