ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πώς να περάσεις ήρεμα το Σαββατοκύριακο με το ταίρι σου

Πάρε ιδέες για το τι να κάνεις.
2
'
Πώς να περάσεις ήρεμα το Σαββατοκύριακο με το ταίρι σου istockphoto

Έρχεται Σαββατοκύριακο και βρισκόμαστε σε καραντίνα. Οι επιλογές για το τι θα κάνεις είναι περιορισμένες. Μην απελπίζεσαι. Πέρνα ένα  χαλαρό σαββατοκύριακο στο σπίτι με το ταίρι σου.

Φάτε μαζί πρωινό

Ξεκίνα χαλαρά την μέρα σου με ένα ζεστό πρωινό και τον καφές ου Καθίστε με τον αγαπημένο σους τον καναπέ και χουχουλιάστε για ώρες. Δεν χρειάζεται με το που ξυπνήσεις να βάλεις μπροστά τις δουλειές του σπιτιού.

Ακούστε μουσική

Βάλε στα ηχεία την αγαπημένη σας playlist και κουβεντιάστε τα νέα της εβδομάδας που πέρασε, Μπορεί για κάποιον από τους δυο σας να ήταν πιο δύσκολη. Φρόντισε να είσαι καλή ακροάτρια και να ακούσεις προσεκτικά όλα όσα έχει να σου πει. Θα τον βοηθήσεις να αποβάλλει το περιττό στρες και άγχος που τον έχει πιέσει.

Κάντε μαζί γυμναστική

Αν θέλετε να κάνετε μαζί κάτι διαφορετικό, βρείτε ένα πρόγραμμα γυμναστικής στο διαδίκτυο για ζευγάρια και κάντε μαζί γυμναστική. Είναι καλό τόσο για την σωματική σας υγεία όσο και για το στρες.

Κάντε σχέδια για το υπόλοιπο σαββατοκύριακο

Καθίστε για παράδειγμα το Σάββατο στο μεσημεριανό σας γεύμα και σχεδιάστε τι θα κάνετε το ίδιο βράδυ στο σπίτι, όπως το να δείτε μία ταινία ή να παίξετε επιτραπέζια και για την Κυριακή. Αυτό θα σας δώσει την αίσθηση ότι το σαββατοκύριακο κρατάει περισσότερο  και έχετε κάτι ωραίο για να περιμένετε τις επόμενες ώρες. Θα σας κρατήσει κινητοποιημένους και ευδιάθετους.

Μαγειρέψτε

Αν είσαι από εκείνους τους προνοητικούς ανθρώπους που προετοιμάζουν το σαββατοκύριακο  κάποια γεύματα για μέσα στην εβδομάδα , ούτως ώστε να γλιτώσουν χρόνο από τις καθημερινές που συνήθως είναι πολύ πιεσμένες. Ζήτα από το ταίρι σου να μαγειρέψετε παρέα αυτήν την φορά. Δείξτου τι έχεις σκεφτεί και διαμορφώστε το μενού μαζί!. Έτσι θα γνωρίζει ακριβώς τι θα φάτε και πότε και δεν θα ακούς κάθε μέρα την γνωστή ερώτηση «τι θα φάμε σήμερα;»

Κεντρική φωτογραφία : istockphoto

Αγαπημένο