ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3 λόγοι που το 2021 θα είναι η χρονιά σου

Και όχι, το άρθρο δεν περιλαμβάνει κλισέ new year's resolutions.
3
'
2021-xronia

Καθώς είμασε μια ανάσα πριν το 2021, και καθώς αποχαιρετάμε το πολύπαθο 2020, σκέφτηκα πως τα κλισέ new year's resolutions δεν έχουν θέση σε αυτή τη χρονιά. Και αυτό όχι γιατί φυσικά δεν θα πρέπει να έχεις στόχους για το μέλλον (άλλωστε τι θα ήμασταν χωρίς όνειρα) αλλά γιατί η αλήθεια είναι πως όσο και αν μας δυσκόλεψε, το 2020 μας έμαθε πολλά. Πολλά τα οποία μπορείς να αξιοποιήσεις, ώστε το 2021 να είναι η χρονιά σου και να μην λήξει το έτος με απωθημένα και προσδοκίες που δεν έγιναν πραγματικότητα.

Το 2021 θα είναι η χρονιά σου γιατί έμαθες να είσαι ευγνώμων

Ό,τι και αν συνέβη μες στο 2020, είναι γεγονός πως έμαθες να είσαι ευγνώμων. Ευγνώμων που έχεις την υγεία σου, ευγνώμων που ακόμα και αν πάλεψες με τον ιό εσύ ή κάποιος δικός σου, βγήκες δυνατοτερος, ευγνώμων που έχεις την δουλειά σου ή που είδες τελικά πως ό,τι και αν συμβεί μπορείς να ανταπεξέλθεις. Είσαι ευγνώμων λοιπόν γιατί όσα θεωρούσες δεδομένα, όπως το να ξυπνήσεις το πρωί ή το να πας στην δουλειά σου, είδες πως δεν είναι έτσι τελικά και άρα τα εκτιμάς διπλά.

2021-xronia-stoxoi

Το 2021 θα είναι η χρονιά σου γιατί έμαθες να προσαρμόζεσαι

Είναι γεγονός πως από τις μεγαλύτερες αρετές που μπορεί να έχει κάποιος είναι η προσαρμοστικότητα. Και ακόμα και αν δεν ήταν στα μέχρι τώρα ατού σου, σίγουρα το 2020 σε άλλαξε και σε έκανε πιο προσαρμοστικό. Έμαθες να κινείσαι αλλιώς, να ζεις αλλιώς και να συμπεριφέρεσαι αλλιώς. Και το μάθημα αυτό αν το χρησιμοποιήσεις σωστά, μπορεί να σου αλλάξει την ζωή.

2021-xronia-plano

Το 2021 θα είναι η χρονιά σου γιατί εμαθες πως οι άνθρωποί μας, είναι ο πλούτος μας

Προσωπικά, πάντα θεωρούσα πως η οικογένειά μας είναι ό, τι πιο πολύτιμο έχουμε όμως φέτος, το αντιλήφθηκα στο 100%. Και με τον όρο οικογένεια φυσικά, δεν αναφέρομαι μόνο στους εξ αίματος συγγενείς μας αλλά και στους κοντινούς μας φίλους και σε όσους αγαπάμε και μας αγαπούν με την καρδιά μας. Φέτος που δεν έκανες Πάσχα μαζί τους, φέτος που ξαγρύπνησες σκεπτόμενος τι θα κάνεις αν πάθουν κάτι, σίγουρα κατάλαβες και εσύ πως ο πλούτος μας είναι οι άνθρωποί μας και όχι τα υλικά αγαθά.

Υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα για τα οποία θα μπορούσα να γράψω ότι διδαχτήκαμε όλοι το 2020. Όμως κλείνοντας, θεωρώ αξιοσημείωτο πως φέτος, το 2021 δηλαδή, αξίζει να είναι η χρονιά μας γιατί όλοι ανεξαιρέτως περάσαμε δύσκολα, λιγότερο ή περισσότερο το 2020. Ωστόσο, είμαστε ακόμα εδώ, προχωράμε, ονειρευόμαστε και έχουμε θέληση να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Ας είναι λοιπόν το 2020 η αφορμή να κάνουμε όλα όσα θέλαμε εδώ και χρόνια πραγματικότητα!

Αγαπημένο