ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Instagram Live Συνέντευξη με την Κατερίνα Στικούδη

Μάθε τι σημαίνει για εκείνη το Bestofyou και όσα την βοηθούν να ανακαλύπτει τον καλύτερό της εαυτό.

01.04.2021
4
'
Remote video URL
See the video
insta live Κατερίνα Στικούδη

Η αγαπημένη Performer και Ambassador του bestofyou.gr μέσα από το instagram account του Bestofyou, έδωσε μία απολαυστική ζωντανή συνέντευξη στη Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια περιεχομένου του bestofyou.gr και μας αποκαλύψε τα wellbeing μυστικά της για να ανακαλύψουμε μαζί της τον καλύτερό μας εαυτό!

Συγκεκριμένα η Κατερίνα μίλησε τη νέα στήλη της "Stik with me", στο bestofyou.gr, για τα κιλά που πήρε την περίοδο της καραντίνας και τη διατροφή που ακολουθεί.

Μίλησε επίσης για τη σχέση της με τον αθλητισμό και για το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί και έδωσε συμβουλές της για να εντάξουμε την άσκηση στη ζωή μας. Μοιράστηκε μαζί μας τα μυστικά της ομορφιάς της και τη beauty routine που ακολουθεί αλλά και για τη σημασία της πρόληψης στην προάσπιση της υγείας μας.

Ακόμα αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar και στα επαγγελματικά της δρώμενα και σχέδια.

Τέλος αποκάλυψε τα μυστικά της ψυχικής της ισορροπίας και αποφόρτισης της και αναφερόμενη στη σχέση της με τον σύζυγό της μίλησε για τα μικρά αλλά σημαντικά μυστικά επιτυχίας μιας μακροχρόνιας σχέσης.

Τέλος απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού και αναφέρθηκε σε όλα τις μικρές καθημερινές συνήθειες που τη βοηθούν να κάνει την ευεξία και την αγάπη για τον εαυτό της τρόπο ζωής. 

Δες επίσης 20+1 πράγματα που θες να ξέρεις για την Κατερίνα Στικούδη.

 

Αγαπημένο