ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 09-15 Ιανουαρίου- Ερωτικές επανασυνδέσεις, ξαφνικοί χωρισμοί!

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σας για αυτή την εβδομάδα!
1
'
Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 09-15 Ιανουαρίου- Ερωτικές επανασυνδέσεις, ξαφνικοί χωρισμοί! Photo/Istock

Επιταχύνονται οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό/οικονομικό επίπεδο, με την ορθή  πορεία του Άρη να δίνει μεγάλη ώθηση στα σχέδια και τους σκοπούς μας. Στις αρχές της εβδομάδας το ερωτικό παιχνίδι έχει μόνο νικητές, ενώ η Παρασκευή φέρνει κοντά μας άτομα που έχουν τη δύναμη και θέλουν να στηρίξουν τους στόχους μας. Το Σαββατοκύριακο είναι τόσο έντονη η διάθεση μας να νιώσουμε ελεύθεροι από υποχρεώσεις και δεσμεύσεις που υπάρχει ο κίνδυνος να τινάξουμε στον αέρα μια πολύ σημαντική σχέση ή συνεργασία και να το μετανιώσουμε σύντομα. 

Αναλυτικά οι όψεις της εβδομάδας  είναι οι εξής:

Την Δευτέρα 9/1 το τρίγωνο ανάδρομου Άρη-Αφροδίτης είναι μια ιδιαίτερα θετική όψη για την ερωτική μας ζωή, με τον διάχυτο ερωτισμό να ανανεώνει τις σταθερές σχέσεις που κάπου είχαν χάσει την αρχική τους φλόγα. Για όσους επιθυμούν επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το διήμερο Δευτέρας-Τρίτης είναι πολύ ευνοϊκό διάστημα για να  το πετύχουν! Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) είναι αυτά με την μεγαλύτερη εύνοια στα ερωτικά τους.

Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο ανάδρομου Ερμή-Ουρανού ξεμπλοκάρει προσωπικές υποθέσεις που καθυστερούν εδώ και καιρό, βάζοντας τες σε τροχιά υλοποίησης. Ιδέες έξυπνες και αποτελεσματικές μας βοηθούν να λύσουμε πρακτικά ζητήματα που δυσκόλευαν την καθημερινότητα μας είτε στο χώρο το σπιτιού είτε στο χώρο της εργασίας  μας. Με την όψη αυτή μπορούμε επίσης να κάνουμε διορθωτικές αλλαγές σε ένα σημαντικό μας σχέδιο και έτσι να είναι πιο εύκολη η πραγματοποίηση του. Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) του πρώτου δεκαημέρου είναι αυτά που μπορούν να επωφεληθούν περισσότερο από αυτή την όψη.

Την Πέμπτη 12/1 ο Άρης επιστρέφει επιτέλους σε ορθή φορά βάζοντας τέλος σε όλες αυτές τις καθυστερήσεις και τις αναβολές σε επαγγελματικά- και όχι μόνο- σχέδια αλλά και στην υπερβολική νευρικότητα που ήταν έντονη στη συμπεριφορά όλων. Από τώρα και ως τις 25/3 που ο Άρης θα εγκαταλείψει το ζώδιο των Διδύμων αυξάνεται η ενεργητικότητα μας, έχουμε και τη διάθεση και την αντοχή να κάνουμε καινούργια σχέδια, να βάλουμε νέους στόχους, να διεκδικήσουμε σθεναρά αυτά που θέλουμε. Τα μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου (είναι αρχικά αυτά που θα απαλλαγούν από τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος.

Παρασκευή 13/1 το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα τονίζει τη δημιουργικότητα, την ευαισθησία, τον ρομαντισμό και την διαίσθηση μας! Η έμπνευση που επίσης χαρίζει μας βοηθά να κινηθούμε για να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα μας και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας με πολύ όμορφα λόγια! Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) του τρίτου δεκαημέρου είναι εκείνα που θα νιώσουν περισσότερο τη βοήθεια αυτής της όψης.

Την Κυριακή 15/1 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού προκαλεί αναστάτωση στα οικονομικά μας  είτε γιατί ένα πρόσωπο που μας είχε βοηθήσει οικονομικά ζητά τα χρήματα του, είτε γιατί παρουσιάζονται απρόσμενα έξοδα, είτε ακόμη γιατί κάνουμε αψυχολόγητες σπατάλες. Επίσης, ερωτικές σχέσεις που δεν έχουν σταθερές βάσεις θα κινδυνέψουν από οριστικές ρήξεις και ξαφνικούς χωρισμούς, ενώ το ίδιο ξαφνικοί μπορεί να δημιουργηθούν κάποιοι έρωτες πολύ ζωηροί αλλά και πολύ σύντομοι! Τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους τομείς που προαναφέρθηκαν.

ΚΡΙΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τα δυο πρώτες ημέρες της εβδομάδας για να διευθετήσετε οικονομικές υποθέσεις που σας πιέζουν εδώ και καιρό, αλλά και να ζητήσετε μια αύξηση, ένα bonus, μια extra οικονομική ενίσχυση. Το ίδιο διάστημα, μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο ή τις φιλικές επαφές σας έρχεστε σε επαφή με πρόσωπα σημαντικά που θα εκτιμήσουν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σας. Καλλιεργείστε τις σχέσεις σας μαζί τους και στο μέλλον θα δείτε πόσο θα ωφεληθείτε από αυτές τις γνωριμίες. Η ορθή πορεία του Άρη απελευθερώνει τον δυναμισμό και την ενεργητικότητα σας με τις κινήσεις σας να είναι καίριες και αποτελεσματικές. Και η προσωπική σας ζωή περνά μια όμορφη περίοδο ανάπτυξης και επιτυχίας με νέες σχέσεις και καινούργιες γνωριμίες να σας γεμίζουν χαρά!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα δύο θετικά τρίγωνα στην αρχή της εβδομάδας βοηθούν ιδιαίτερα την οικονομική σας κατάσταση, όπου μέσα από διάφορες συγκυρίες θα δείτε τα εισοδήματα σας να βελτιώνονται. Η ορθή πορεία του Άρη βοηθά επίσης τα οικονομικά σας να ορθοποδήσουν, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις προς Τράπεζες και Δημόσιο. Παρασκευή και Σάββατο μέσα από την κοινωνική σας ζωή θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κάποιο στόχο σας, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά, να επικοινωνήσετε ψυχικά με ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον. Η Κυριακή είναι μα δύσκολη ημέρα, που απαιτεί  ψυχραιμία και υπομονή στο μέγιστο βαθμό αν δεν θέλετε να δείτε μια σημαντική σχέση σας να δοκιμάζεται έντονα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναισθηματική σας ζωή ευνοείται πολύ αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό της που θα έχετε πολλά μηνύματα, προσκλήσεις και προκλήσεις ερωτικού ενδιαφέροντος, που, ακόμη και αν δεν εξελιχθούν σε κάτι περισσότερο, σας κάνουν να νιώθετε πολύ όμορφα! Ζητήματα που σας ταλαιπωρούν εδώ  καιρό με τις καθυστερήσεις και τα εμπόδια που παρουσίαζαν, επιτέλους ξεμπλοκάρουν και προχωρούν. Μια ιδέα, μια έμπνευση δική σας είναι η αιτία που μπαίνουν επιτέλους σε κίνηση. Τα  οικονομικά σας επίσης βελτιώνονται. Με τον Άρη να ξεκινά στα τέλη της εβδομάδας την ορθή του πορεία να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που κινείστε και εκφράζεστε γιατί θα έχετε μια βιασύνη και μια υπερδιέγερση που δεν θα μπορείτε να ελέγξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας ζητήματα προχωρούν με πιο γρήγορους ρυθμούς και από εδώ και πέρα θα μπορέσετε να εστιάσετε με μεγαλύτερη άνεση στα σχέδια που έχετε για το μέλλον.  Με τον Άρη σε ορθή πορεία θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ένα θέμα της καθημερινότητας ή ένα εργασιακό σας ζήτημα που δημιουργούσε καθυστερήσεις και εμπόδιζε την επαγγελματική σας εξέλιξη. Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν βελτίωση, με ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο να σας προσφέρει έμπρακτα τη βοήθεια του. Στη συναισθηματική σας ζωή προσέξτε μήπως έχετε υπερβολικές προσδοκίες από ένα φιλικό σας πρόσωπο και αυτό οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και εντάσεις ανάμεσα σας. Δεχθείτε ότι ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς που μπορεί να μην μοιάζει με τον δικό σας. 

ΛΕΩΝ

Με την ορθή πορεία του Άρη από τα μέσα της εβδομάδας θα δείτε να βελτιώνονται τα θέματα της καθημερινότητας, με τις υποχρεώσεις και τις τρέχουσες δουλειές να μπαίνουν σε ένα ρυθμό και να μη σας πιέζουν τόσο πολύ. Επίσης ανταποκρίνεστε με μεγαλύτερη άνεση στις απαιτήσεις του εργασιακού σας περιβάλλοντος και έτσι να δημιουργείτε καλύτερες προοπτικές για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Οι αρχές της εβδομάδας υπόσχονται πολύ όμορφες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, και όσοι είστε σε αναζήτηση συντρόφου έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πραγματικά καλό.  Οι δεσμευμένοι Λέοντες ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο τέλος της εβδομάδας, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού να δημιουργεί ρήγματα στις σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά, εργασιακά, ακόμη και κληρονομικά ζητήματα σας άγχωναν έντονα το προηγούμενο διάστημα, κυρίως γιατί δεν είχατε τις εξελίξεις ή τις λύσεις που προσδοκούσατε με τις καθυστερήσεις και τις ανατροπές να σας έχουν κουράσει. Από εδώ και πέρα όμως όλα αυτά τελειώνουν, με τον Άρη να επιστρέφει επιτέλους σε ορθή φορά, και σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε εδώ και καιρό. Ίσως προκύψει μια δεύτερη απασχόληση που θα ενισχύσει το εισόδημα σας. Από την Παρασκευή ως την Κυριακή -Σάββατο έχετε την ευκαιρία να βγείτε, να διασκεδάσετε και να χαρείτε, ενώ μέσα από την κοινωνική σας ζωή μπορεί να προκύψει μια σημαντική γνωριμία. Την Κυριακή, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που οδηγείτε, στις μετακινήσεις σας αλλά και στον τρόπο που αντιδράτε σε ένα ζήτημα που θα προκύψει στην καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστα ξεκινά η εβδομάδα γα εσάς, με καινούργιες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες επαφές να σας δίνουν χαρά και ευχαρίστηση και να ξεπερνάτε συναισθηματικές δυσκολίες του παρελθόντος. Επαγγελματικά, είναι μεγάλο το διάστημα που όσο και να προσπαθούσατε να βάλετε σε πορεία μια συνεργασία ή μια επαγγελματική σχέση δεν καταφέρνατε να φτάσετε σε ένα θετικό και οριστικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, σε όλα αυτά μπαίνει ένα τέλος, με την ορθή πορεία του  Άρη να σας βοηθά να ολοκληρώσετε όλες αυτές τις προσπάθειες και να προχωρήσετε με ορμή και θετική διάθεση στα καινούργια σας σχέδια. Το Σαββατοκύριακο αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις ή κινήσεις που θα επηρεάσουν και την οικονομική σας κατάσταση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για μεγάλο διάστημα οι δυσκολίες που είχατε σε ένα οικονομικό ζήτημα που διαχειρίζεστε από κοινού με κάποιο άλλο πρόσωπο, ένα δάνειο, φορολογικά ή κληρονομικά θέματα δεν υποχωρούσαν όσο και να προσπαθούσατε. Όμως, από την Πέμπτη 12/1 που ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή φορά και ως τα τέλη Μαρτίου θα βρείτε αποτελεσματικές λύσεις που τη σειρά τους θα οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις! Αν και εξακολουθείτε να πιέζεστε από κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, υπάρχουν στο περιβάλλον σας πρόσωπα που σας στηρίζουν και σας βοηθούν να επιτύχετε στα σχέδια σας. Επαγγελματικά, έρχονται πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις που αν τις δεχθείτε θα  έχετε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Την Κυριακή, από μια ασήμαντη αφορμή ίσως προκληθεί μια ισχυρή διαφωνία με τον σύντροφο σας που θα κάνει αρκετά δυσάρεστη την κατάσταση μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, που όσο και αν θεωρείτε πως δεν είναι τόσο σημαντικές για την εξέλιξη της καριέρας σας, θα είναι η αρχή ενός καινούργιο κύκλου στα επαγγελματικά σας. Με τον Άρη στις 12/1 να επιστρέφει σε ορθή φορά και ως τα τέλη Μαρτίου που θα κινείται απέναντι σας θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συναδέλφους και συνεργάτες αλλά και με τον σύντροφό σας, που το προηγούμενο διάστημα είχαν ταλαιπωρηθεί από νεύρα και εντάσεις. Στη συναισθηματική σας ζωή σας δίνεται η ευκαιρία γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα τα οποία είναι πιο κοντά στη δική σας ψυχοσύνθεση. Αν βρίσκεστε σε μια σχέση που έχει ήδη αρκετά προβλήματα, ίσως ήρθε η στιγμή να αποφασίσετε αν έχει περιθώρια βελτίωσης ή όχι. Στα  μέσα της εβδομάδας τακτοποιείστε υποθέσεις του σπιτιού, ενώ υπάρχει η πιθανότητα μέσω της εκμετάλλευσης ενός ακινήτου να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Το Σαββατοκύριακο προσέχετε τις μετακινήσεις και προφυλαχτείτε από ατυχήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αρχή της εβδομάδας έχει πολύ καλές προοπτικές για να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό (δάνεια, οφειλές στο δημόσιο, υποχρεώσεις προς τρίτους).  Με την ανάδρομη πορεία του Άρη να παίρνει τέλος στα μέσα της εβδομάδας, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες, δουλειές και ζητήματα της καθημερινότητας που αναστάτωναν το πρόγραμμα σας χωρίς να καταλήγουν σε ένα σταθερό αποτέλεσμα. Συναισθηματικά, αν επιδιώκετε μια επανασύνδεση και είναι κάτι που έχετε σκεφτεί σοβαρά, οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι οι πλέον κατάλληλες για να το επιχειρήσετε. Ωστόσο θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και μέσα από εκεί να γνωρίσετε πρόσωπα πραγματικά αξιόλογα. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και βελτιώστε όσο μπορείτε την φυσική σας κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τα φώτα στραμμένα επάνω σας, τόσο με την Σελήνη απέναντι σας όσο και με το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη να φέρνει μπροστά σας πρόσωπα που δείχνουν ξεκάθαρα το ενδιαφέρον τους για το πρόσωπο σας και σε εσάς μένει να αποφασίσετε πως θα αντιδράσετε. Συναισθηματικά ευνοείστε τόσο να κάνετε μια καινούργια σχέση όσο και να γυρίσετε σε μια ιστορία του παρελθόντος.  Με την ανάδρομη πορεία του Άρη να παίρνει επιτέλους τέλος από την Πέμπτη 12/1 θα μπορέσετε σταδιακά να «λυθείτε» περισσότερο, να γίνετε περισσότερο εκφραστικοί και επικοινωνιακοί  και αυτό θα βελτιώσει όλες τις σχέσεις σας αλλά και την ψυχολογία σας, αφού θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.   Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας και να μην κάνετε τίποτε που μπορεί να σας εκθέσει στο μέλλον. Την Κυριακή αντιμετωπίστε τις εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον με ψυχραιμία και διαλλακτικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αρχή της εβδομάδας ευνοεί τις επαφές σας με ομάδες, οργανισμούς ή συλλογικότητες που εκφράζουν πολλά από τα ιδεώδη σας και ίσως θελήσετε να γίνεται και εσείς μέλος τους. Από τον περασμένο Αύγουστο οικογενειακά προβλήματα, πρακτικά ζητήματα στο σπίτι ή στο χώρο που εργάζεστε, ίσως και οικονομικά θέματα δεν σας άφηναν να χαλαρώσετε ή να αισιοδοξήσετε για τη λύση τους αφού όλες σας οι προσπάθειες έπεφταν στο κενό.  Η ορθόδρομη πορεία του Άρη από την Πέμπτη 12/1 έρχεται να βάλει ένα τέλος σε όλη αυτή την ταλαιπωρία, καθώς μπορείτε να τις διαχειριστείτε με μεγαλύτερη ευκολία.  Επαγγελματικά, γύρω στην Παρασκευή θα έχετε μια πρόταση επαγγελματική που ζητά να αξιοποιήσετε ένα ταλέντο σας που μέχρι τώρα το υπολειτουργούσατε. Ίσως το ιδανικό θα ήταν αυτή η πρόταση να γίνει μια extra  απασχόληση χωρίς να αναστατώσει την τωρινή εργασιακή σας κατάσταση. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν απρόοπτες επαφές και συναντήσεις με πρόσωπα που έχετε χαθεί για καιρό ή μπορεί να σας προσεγγίσει και πάλι ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν και να αναστατωθείτε…

Αγαπημένο