ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου- Έρχονται δυσκολίες, προσοχή σε εγωισμούς και λάθη

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου- Έρχονται δυσκολίες, προσοχή σε εγωισμούς και λάθη Photo/Istock

Η Δευτέρα έχει αρκετή νευρικότητα και ένταση, με τη Σελήνη στο Σκορπιό να μην συγχωρεί λάθη και επιπολαιότητες. Λόγω των δυσαρμονικών όψεων που σχηματίζει η Σελήνη με Αφροδίτη και Ουρανό θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες σε επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις. Οι σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες αναστατώνονται από θυμωμένες εκφράσεις, εγωιστική συμπεριφορά και έλλειψη κατανόησης. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτό το κλίμα είναι Ταύροι-Σκορπιοί-Λέοντες και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Ασχολείστε περισσότερο με τους άλλους, τα κέρδη και τις επιτυχίες που τυχόν έχουν σε διάφορους τομείς της ζωής τους βγάζοντας μια ζήλεια που δεν σας ταιριάζει. Συναισθηματικά, ψάχνετε αφορμές για να κατηγορήσετε το σύντροφό σας για οτιδήποτε δεν σας αρέσει στη σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι Κριοί είστε περισσότερο διεκδικητικοί  από ότι επιτρέπεται στην αρχή μιας γνωριμίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιμονή σας να γίνονται κάποια πράγματα σύμφωνα με το δικό σας σκεπτικό καταντά κουραστική και ίσως κάποιοι από το περιβάλλον της εργασίας σας να σας σχολιάσουν αρνητικά. Συναισθηματικά, δεν σας είναι εύκολο να δεχθείτε ορισμένες αδυναμίες του συντρόφου σας που όσο και αν τις έχετε επισημάνει δεν εννοεί να τις αλλάξει. Για τους αδέσμευτους Ταύρους η ανάμιξη προσώπων της οικογενείας στην πορεία των αισθηματικών τους είναι η αφορμή για να ξεσπάσουν τα νεύρα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή ημέρα δεν προσφέρεται για να ρυθμίσετε πρακτικά θέματα, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε σημαντικά βήματα στη δουλειά σας. Θα αντιμετωπίζετε εμπόδια και περιορισμούς στην επικοινωνία που θα σας εξαντλήσουν. Συναισθηματικά, μη δίνετε μεγαλύτερη σημασία από όση πραγματικά έχει το φλερτ  με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα που θα σας αναστατώσουν  έχει η σημερινή ημέρα, αλλά ευτυχώς είναι παροδικά. Μπορεί να σχετίζονται με οικονομικές σας υποθέσεις. Συναισθηματικά, αναζητάτε επίμονα την προσοχή του συντρόφου σας και τον κουράζετε. Όσοι είστε γονείς εκφράστε όλη σας την αγάπη και τη φροντίδα στα παιδιά σας, το έχουν ανάγκη.

ΛΕΩΝ

Θα χρειαστεί να στηρίξετε ένα πρόσωπο της οικογένειας ή του πολύ στενού φιλικού σας κύκλου  στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά να θυμάστε ότι δεν είστε εσείς υπεύθυνοι για αυτά και να μην ξεπεράσετε τις αντοχές σας (φυσικές ή οικονομικές). Συναισθηματικά μην αφήνετε τους προβληματισμούς σας για ένα επαγγελματικό ζήτημα να επισκιάζουν την ερωτική σας συμπεριφορά και να σας ρίχνουν τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Δευτέρα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή επαγγελματικές συναντήσεις γιατί δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που επιδιώκετε. Το πρόγραμμα σας αλλάζει ξαφνικά και ίσως ακυρώσετε ένα σημαντικό ραντεβού. Συναισθηματικά αφήστε στην άκρη τα παράπονα για πράξεις και συμπεριφορές του συντρόφου σας που σας έχουν κουράσει γιατί όχι μόνο δεν θα έχετε την κατανόηση που ψάχνετε αλλά θα βρεθείτε και κατηγορούμενοι.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε ειδήσεις οικονομικής φύσεως (ίσως κάποιες παλαιότερες οφειλές κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους) που θα επηρεάσουν τα σχέδια που έχετε για τη σημερινή ημέρα. Συναισθηματικά, καταπιέζετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας από την λάθος αντίληψη που έχετε να μην διεκδικείτε και να μην πιέζετε καταστάσεις. Όμως ο έρωτας είναι από τη φύση του διεκδικητικός, αλλάξτε λοιπόν συμπεριφορά όσο είναι καιρός…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη να κινείται στο δικό σας ζώδιο σε αντίθεση με τον Ουρανό θα αντιμετωπίσετε περίεργες συμπεριφορές στο χώρο της εργασίας σας που δεν θα μπορέσετε να ερμηνεύσετε με τη λογική και θα επηρεάσουν την απόδοση σας. Ακόμη, κάποια έξοδα που δεν υπολογίζατε αναστατώνουν τον προϋπολογισμό σας. Συναισθηματικά είναι η δική σας ανασφάλεια που σας κάνει να βλέπετε σκιές και προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά, αποκαλύπτονται μυστικές συμφωνίες που ανατρέπουν την εντύπωση που είχατε για κάποια άτομα και για λίγο η κατάσταση θα σας επηρεάσει και συναισθηματικά.  Αν και θα προτιμούσατε να αποφύγετε τις πολλές επαφές και συναντήσεις επιλέγοντας να μείνετε μόνοι και να χαλαρώσετε, οι συζητήσεις με πρόσωπα που σας αγαπούν και εμπιστεύεστε θα σας βοηθήσουν εξίσου να αποβάλλετε το στρες της ημέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινάτε την εβδομάδα με ξεκαθαρίσματα πάσης φύσεως αφού θέλετε να απαλλαγείτε από βαρίδια και καταστάσεις που σας κρατούσαν πίσω. Ίσως εγκαταλείψετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, με τις συνθήκες όπως έχουν πλέον διαμορφωθεί να μην προμηνύουν θετικά αποτελέσματα. Συναισθηματικά, ο σύντροφος σας δεν συμφωνεί με κάποιες οικονομικές σας κινήσεις και ίσως έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι μια εύκολη ημέρα η σημερινή αγαπητοί Υδροχόοι, με θέματα να προκύπτουν τόσο στη δουλειά όσο και στον χώρο του σπιτιού που σας κουράζουν και σας αποδιοργανώνουν. Ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για ένα ακίνητο ή να μην πάρετε κάποια χρήματα που περιμένατε και να πιεστείτε οικονομικά. Συναισθηματικά, έχετε πολλές απαιτήσεις από το σύντροφο σας που συνήθως τις ανέχεται, αλλά σήμερα δεν θα είναι τόσο εύκολο να περάσει το δικό σας… Ξαφνικές γνωριμίες αμφίβολης διάρκειας παρουσιάζονται για τους αδέσμευτους.

ΙΧΘΥΕΣ

Μικροπροβλήματα και αλλαγές σχεδίων σας αγχώνουν και σας στεναχωρούν χωρίς ωστόσο να επηρεάζουν σημαντικά τη ζωή σας. Προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές, ίσως κάποιοι θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν. Συναισθηματικά, σας πλησιάζουν πρόσωπα που δεν σας ταιριάζουν και δεν μπορούν να αντιληφθούν τις ευαισθησίες σας. Είναι προτιμότερο να κρατηθείτε μακριά τους παρά να δικαιολογείτε τα πάντα και στο τέλος να πληγωθείτε.

Αγαπημένο