ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη, 1 Νοεμβρίου- Απρόοπτα γεγονότα μπλοκάρουν τις εξελίξεις!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη, 1 Νοεμβρίου Photo/ Istock

Η Τρίτη είναι μια μέρα πολυποίκιλη! Με το Ήλιο σε σύνοδο με Ερμή και Αφροδίτη  στο ζώδιο του Σκορπιού  οι επιθυμίες και τα θέλω μας αποκτούν προτεραιότητα,  με την  ικανοποίηση τους να γίνεται επιτακτική ανάγκη αλλά απρόοπτα γεγονότα- κυρίως στα επαγγελματικά μας- δεν μας αφήνουν να κινηθούμε όπως θα θέλαμε και αυτό θα επηρεάσει και τη συναισθηματική μας κατάσταση. Υπάρχει μια ισχυρή διάθεση να νιώσουμε ότι μας αγαπούν και μας υπολογίζουν και αυτό θα πρέπει να το προσέξουμε γιατί οι απέναντί μας θα νιώσουν να πιέζονται από τις απαιτήσεις μας και αν ζοριστούν πολύ θα εκραγούν… Επαγγελματικές επαφές  και συζητήσεις ευνοούνται και μάλιστα θα προκύψουν κάποιες νέες ιδέες  που ακόμη και αν  αρχικά θεωρηθούν πολύ πρωτοποριακές θα μπουν σε εφαρμογή αργότερα. Απρόοπτες συναντήσεις με πρόσωπα που έχουμε να δούμε πολύ καιρό μας γεμίζουν χαρά και θετική διάθεση αφού  τα πρόσωπα αυτά προέρχονται από μια εποχή που αντιμετωπίζαμε τα πράγματα πολύ πιο αισιόδοξα!    

ΚΡΙΟΣ

Η ανεξαρτησία σας είναι πάνω από όλα σήμερα και δεν αντέχετε υποδείξεις, παραινέσεις και καθοδήγηση αφού ως γνωστόν αν δεν υπήρχατε εσείς να κάνετε την αρχή οι άλλοι θα περίμεναν ακόμη να ξεκινήσουν.  Επαγγελματικά  βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και βρείτε νέους τρόπους και διαφορετικές προσεγγίσεις σε ένα στόχο που για εσάς είναι σημαντικός αλλά θέλει ακόμη πολλή δουλειά για να πάρει σάρκα και οστά.  Αισθηματικά μια ρομαντική έξοδος με τον σύντροφο σας θα αναθερμάνει τη σχέση σας ενώ αν ανήκετε στους singles του ζωδίου σας θα φροντίσουν οι φίλοι σας να σας φέρουν σε επαφή με κάτι πραγματικά καλό!

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να κινηθείτε με πιο γοργούς ρυθμούς σήμερα σε σχέση με ένα οικονομικό θέμα ώστε να αποτρέψετε εντάσεις και διαφωνίες με το περιβάλλον σας που θα έχουν τη ρίζα τους στη δική σας άρνηση να μετακινηθείτε από τις θέσεις σας. Όμως η ευελιξία είναι απαραίτητη όταν πρόκειται να προστατεύσετε τα συμφέροντα σας για αυτό κινηθείτε αναλόγως. Επαγγελματικά, ένα πρόσωπο του οποίου τη στήριξη θα χρειαστείτε στο μέλλον σας βλέπει με συμπάθεια και σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το προσεγγίσετε. Έχει ξεκινήσει μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για τα αισθηματικά σας φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε μια νευρικότητα σήμερα που δεν βοηθά στο να αντιμετωπίσετε τα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας που άλλες φορές ούτε που θα τους δίνατε σημασία. Επαγγελματικά, αισθάνεστε ότι άδικα κουράζεστε καθώς καθυστερούν  κάποιες εξελίξεις που περιμένετε σε σχέση με την καριέρα σας  αλλά δεν θα πρέπει να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας αφού αξιολογείστε καθημερινά. Αισθηματικά κάτι απροσδιόριστο σας  ενοχλεί στη σχέση σας και είστε έτοιμοι να ανοίξετε πανιά για άλλους ωκεανούς αλλά ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε.  Αν είστε μόνοι οι ευκαιρίες θα είναι πολλές αρκεί και εσείς να είστε πιο χαλαροί και λιγότερο βιαστικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι βαθύτερες επιθυμίες  σας έρχονται στην επιφάνεια και  θα θελήσετε να επαναστατήσετε ενάντια σε όλους και όλα. Επαγγελματικά δείξτε  αντοχή και υπομονή στις πιέσεις που προκύπτουν στο εργασιακό περιβάλλον καθώς θα κρατήσουν για αρκετά μεγάλο διάστημα.  Αισθηματικά αγαπάτε να αγχώνεστε για πράγματα που συνήθως δεν ισχύουν και ψάχνετε την παραμικρή αφορμή για να παραπονεθείτε και να ζητήσετε ακόμη περισσότερες αποδείξεις αγάπης.. Προσέχετε γιατί θα κουράσετε το ταίρι σας και τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Για εσάς που είστε μόνοι, έρχεται μια καινούργια γνωριμία που θα ανατρέψει την κοσμοθεωρία σας!

ΛΕΩΝ  

Η γνωστή σας γενναιοδωρία και η μεγάλη σας καρδιά ίσως σας οδηγήσουν σε υπερβολές σήμερα και θα πρέπει να εξετάσετε αν αξίζει  ο κόπος να δίνετε συνεχώς σε ανθρώπους που δεν αναγνωρίζουν τίποτε!  Στα επαγγελματικά σας κάτι καλό ετοιμάζεται τώρα αλλά θα πρέπει να δείξετε επιμονή και υπομονή αφού χρειάζεται ακόμη χρόνος  για να ολοκληρωθεί . Αν και γενικότερα αρέσετε, τραβάτε την προσοχή των άλλων και το απολαμβάνετε δεν είστε και πολύ πρόθυμοι να εμπλακείτε στο παιχνίδι του έρωτα αφού σας απασχολούν  κάποια άλλα θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχουν γύρω σας ένα σωρό πληροφορίες τις οποίες θα πρέπει να επεξεργαστείτε και να αξιολογήσετε καθώς κάποιες από αυτές ενδέχεται να μην είναι καν αληθινές και να σας πιέσουν χωρίς λόγο. Βρείτε μέσα στην ημέρα χρόνο για να χαλαρώσετε και να αδειάσετε το μυαλό σας από σκέψεις και άγχη .Επαγγελματικά η ημέρα βοηθά να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας  αν και αυτή η αναγνώριση μάλλον  δεν θα συνοδεύεται και από οικονομικές απολαβές. Αισθηματικά η μέρα προσφέρεται για να αποκαλύψετε όσα νιώθετε και ως τώρα διστάζατε να πείτε, με τον άνθρωπο σας να νιώθει πιο κοντά σας από ποτέ. Αν είστε μόνοι χρησιμοποιείστε την εξυπνάδα σας για να τραβήξετε το ενδιαφέρον εκείνου που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Όσο αφήνετε κάποια πρόσωπα της οικογένειάς σας να θεωρούν ότ ι μπορούν να σας χειριστούν αφού δεν αντιδράτε σε όσα λένε ή κάνουν τόσο η πίεση που νιώθετε θα βγαίνει σε ψυχοσωματικά. Επαγγελματικά είναι πολύς ο καιρός που πιέζεστε και νιώθετε να αδικείστε αλλά όσο τα οικονομικά σας εξακολουθούν να είναι ασταθή δεν έχετε και πολλές επιλογές. Αισθηματικά, προσπαθείτε να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας σε σημείο που παραμερίζετε τις δικές σας επιθυμίες ενώ αν ψάχνετε την αδελφή ψυχή  να είστε σίγουροι πως δεν θα έρθει να σας χτυπήσει από μόνη της την πόρτα..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθάνεστε μια εσωτερική διέγερση που δεν μπορείτε να εξηγήσετε και ίσως οφείλεται σε κάποια πρόσφατα γεγονότα που σας αναστάτωσαν και στα οποία εμπλακήκατε χωρίς τη θέληση σας. Ένα θέμα σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια σας θα το διαχειριστείτε με επιτυχία έστω και αν χρειαστεί να επιβαρυνθείτε οικονομικά.  Επαγγελματικά θα καταφέρετε να περάσετε τις  προτάσεις σας αν και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία έναν συνάδελφο ή συνεργάτη που προσπαθεί να υποβαθμίσει τις ικανότητες σας. Οι ευκαιρίες για να δράσετε στον ερωτικό τομέα δεν θα λείψουν ενώ η ισχυρή σας διαίσθηση θα σας προστατέψει από λανθασμένες επιλογές! 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαφές και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα σας φτιάχνουν τη διάθεση ενώ δεν θα λείψουν και επαγγελματικές επαφές που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο μέλλον.  Αν σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι οργανώστε και την τελευταία λεπτομέρεια για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις ακόμη και στον προϋπολογισμό σας.   Επαγγελματικά, κάποιο σχέδιο δεν προχωρά σύμφωνα με τον προγραμματισμό σας αλλά  εκμεταλλευτείτε την σημερινή ημέρα για να το εξετάσετε και πάλι και να προσέξετε και την τελευταία του λεπτομέρεια.  Αισθηματικά νιώθετε πως μια σχετικά καινούρια ιστορία δεν εξελίσσεται όπως θα θέλατε και ίσως βιαστείτε να διακόψετε προκειμένου να αποφύγετε μελλοντικές απογοητεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθείτε πάντα να είστε συνεπείς και αποτελεσματικοί με όλες σας τις υποχρεώσεις και αυτό σήμερα μπορεί να σας μπλοκάρει ενεργειακά και να σας εξαντλήσει αφού είστε αρκετά ευάλωτοι αυτή την περίοδο.   Επαγγελματικά οι προθεσμίες σας πιέζουν να ολοκληρώσετε ένα project που  έχετε αναλάβει και θα πρέπει να τρέξετε για να τα καταφέρετε.  Στη συναισθηματική σας ζωή είναι πολύ εύκολο να δείτε με διαφορετική ματιά ένα φιλικό ως τώρα πρόσωπο ενώ αν είστε σε σχέση θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα από την ιδιαίτερη προσοχή που θα σας δείξει ο σύντροφος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Ησυχία δεν θα βρίσκετε σήμερα και θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να ανταποκριθείτε στους πολλαπλούς ρόλους που απαιτεί η ημέρα! Ένα φιλικό σας πρόσωπο θα ζητήσει τη βοήθεια σας σε μια προσωπική του υπόθεση και φυσικά δεν θα την αρνηθείτε. Επαγγελματικά, οι εργασιακές συνθήκες αλλάζουν και οι απαιτήσεις αυξάνουν αλλά με δεδομένες τις καλές σας σχέσεις με τους συναδέλφους και τη στήριξη τους θα τα καταφέρετε μια χαρά! Αισθηματικά είστε περισσότερο εκδηλωτικοί από ότι συνήθως και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή. Όσοι είστε μόνοι με έκπληξη θα δείτε να σας φλερτάρει ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον!

ΙΧΘΥΕΣ  

Θα θέλατε σήμερα να είχατε διαθέσιμο το λυχνάρι του Αλαντίν  για να κάνετε όλες σας τις επιθυμίες πραγματικότητα χωρίς να κοπιάσετε  αλλά αφού λυχνάρι δυστυχώς δεν υπάρχει ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις που τρέχουν και σας προσγειώνουν απότομα στην πραγματικότητα.  Επαγγελματικά εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας  που σας προειδοποιεί για ένα πρόσωπο που ενώ έχει φιλική και υποστηρικτική συμπεριφορά απέναντι σας στην πραγματικότητα προσπαθεί  να σας υπονομεύσει. Αισθηματικά όσο εσείς θέλετε να έχετε μια ήσυχη μέρα χωρίς διαφωνίες και εντάσεις τόσο ο σύντροφός σας  «κάνει φασαρία» για να σας τραβήξει  την προσοχή!

Αγαπημένο