ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 17 Ιανουαρίου- Το ένστικτο είναι η δύναμη που οδηγεί στην επιτυχία

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 17 Ιανουαρίου- Το ένστικτο είναι η δύναμη που οδηγεί στην επιτυχία Photo/Istock

Με τη Σελήνη ως το βράδυ να βρίσκεται στο ενστικτώδες και παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού η Τρίτη είναι μια ημέρα που οι κινήσεις μας θα προέρχονται από την πρόθεση να ικανοποιήσουμε τις βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες μας. Νωρίς το πρωί, τα συναισθήματα είναι έντονα ερωτικά και ρομαντικά αλλά λίγο αργότερα εμείς οι ίδιοι αμφισβητούμε όσα νιώθουμε, με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου να οδηγεί σε συναισθηματική απομόνωση και ψυχική απόσταση από αυτούς που αγαπάμε. Ωστόσο, η φαντασία σε συνδυασμό με την έντονη διαίσθηση γεννούν ιδέες βελτίωσης των οικονομικών μας που στην πορεία της ημέρας θα βρούμε τον τρόπο να τις κάνουμε πράξη. Αργότερα, επαγγελματικές συζητήσεις μπορούν να προχωρήσουν σε μεγάλο βαθμό για να οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ οικονομικές διεκδικήσεις θα τύχουν θετικής αντιμετώπισης. Από το βράδυ που η Σελήνη περνά στον Τοξότη η διάθεση γίνεται πιο ανάλαφρη, αναζητώντας την διασκέδαση και τη χαρά που προσφέρει η συντροφιά με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους!

ΚΡΙΟΣ

Στην αρχή της ημέρας είστε αρκετά πιεσμένοι από δικές σας, εσωτερικές ανησυχίες αλλά και ένα οικονομικό ζήτημα που πρέπει με κάποιο τρόπο να το τακτοποιήσετε. Αν στραφείτε για βοήθεια και στήριξη σε ένα φιλικό σας πρόσωπο θα απογοητευτείτε από τη στάση του. Συναισθηματικά, γίνεστε ιδιαίτερα απαιτητικοί για να τεστάρετε τις αντοχές των γύρω σας και το μόνο που πετύχετε είναι να φαίνεστε κακομαθημένοι...

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε όλη την καλή διάθεση να περάσετε όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας αγάπης ή απλά να χαλαρώσετε στο κρεβατάκι σας, αλλά η πρακτική πλευρά της ζωής και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας αναγκάζουν να δραστηριοποιηθείτε. Μικροπροβλήματα στο περιβάλλον της εργασίας είναι προσωρινά, μην ασχοληθείτε περισσότερο από ότι αξίζουν. Τα οικονομικά εξακολουθούν να θέλουν προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και δεν είναι στη φύση σας να υπακούτε σε προγράμματα και χρονικά περιθώρια, η σημερινή ημέρα σας αναγκάζει να συμβιβαστείτε με τους κανόνες και τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη δουλειά σας. Προς το μεσημέρι ευνοούνται οικονομικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Τα αποτελέσματα δεν θα είναι άμεσα, αλλά σίγουρα οι θετικές εξελίξεις θα έχουν δρομολογηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διαίσθηση σας αλλά και πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος σας προστατεύουν από στραβοπατήματα και λάθος επιλογές. Ίσως προκύψει ένα παροδικό εμπόδιο ή μια καθυστέρηση στην είσπραξη κάποιων χρημάτων από άλλες πηγές εκτός της εργασίας σας και να νιώσετε πολύ ανασφαλείς οικονομικά. Επαγγελματικά, θα έχετε μια πρόταση για κάτι καινούργιο, παράλληλα με αυτό που ήδη ασχολείστε.

ΛΕΩΝ

Υπάρχουν θέματα σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια σας που όσο και να πιστεύετε πως έχουν λυθεί, όλο και κάτι νέο προκύπτει. Έτσι και σήμερα οι οικογενειακές σας σχέσεις θα αναστατωθούν για τις οικονομικές επιβαρύνσεις που προκύπτουν σε σχέση με ένα ακίνητο. Ρυθμίζετε ωστόσο κάποια πρακτικά θέματα και ξεφεύγετε από το άγχος που σας προκαλούσαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μαθαίνετε κάτι που αφορά ένα κοντινό σας πρόσωπο και αγχώνεστε για εκείνο. Επαγγελματικά, σκέφτεστε οτι μόνο εσείς προσπαθείτε για ένα πραγματικά καλό αποτέλεσμα και η αντίσταση ή ακόμη και η αδιαφορία που συναντούν οι προτάσεις σας το επιβεβαιώνει. Στην προσωπική σας ζωή, επαφές, ευχάριστα τηλεφωνήματα και καλές ειδήσεις από αγαπημένα σας πρόσωπα σας φτιάχνουν τη διάθεση!

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να ικανοποιήσετε κάποιες πολύ προσωπικές επιθυμίες σας αλλά τα οικονομικά σας δεν το επιτρέπουν προς το παρόν, ενώ θα υπάρξουν καθυστερήσεις και στην είσπραξη κάποιων χρημάτων που περιμένατε. Ωστόσο η ημέρα προσφέρετε για να διεκδικήσετε καλύτερες προοπτικές στα επαγγελματικά σας, αφού έχετε ήδη αποδείξει την αξία και τις ικανότητες σας σε εκείνους που πρέπει΄.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συζητήσεις για τα μελλοντικά σας σχέδια και τους στόχους που έχετε στη δουλειά σας ευνοούνται, αρκεί να τις κάνετε με πρόσωπα που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης και μπορούν να σας στηρίξουν. Συναισθηματικά, ορισμένες κινήσεις και συμπεριφορές του συντρόφου σας δεν σας αρέσουν αλλά προσπαθείστε να το πείτε με όμορφο τρόπο, χωρίς να θυμώνετε ή να γίνεστε προσβλητικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιέζεστε και αγχώνεστε χωρίς ουσιαστικό λόγο, για θέματα που κάποια άλλη στιγμή θα τα λύνατε πολύ εύκολα και γρήγορα. Επαγγελματικά, οι απαιτήσεις θα είναι πολλές και διάφορες μέσα στην ημέρα αλλά με όπλο την εξυπνάδα και την ευελιξία σας θα τα καταφέρετε μια χαρά. Συναισθηματικά, μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ίσως ακυρωθεί λόγω υποχρεώσεων, χωρίς να κρύβεται κάτι άλλο από πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστα νέα και χαρούμενες ειδήσεις έχει η μέρα στο ξεκίνημα της με τη θετική τους ενέργεια να σας φτιάχνει το κέφι ακόμη και όταν στην πορεία προκύψουν καθυστερήσεις σε ένα οικονομικό ζήτημα. Επαγγελματικές συζητήσεις και επαφές έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. Συναισθηματικά δεν αφήνετε τους άλλους να σας πλησιάσουν, κυρίως γιατί εκτιμάτε ότι δεν πρόκειται να καλύψουν τις απαιτήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαγγελματική σας εξέλιξη σας αγχώνει και σας προβληματίζει ιδιαίτερα σήμερα, αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσετε ή να αλλάξετε τη διαδρομή που έχετε ήδη χαράξει. Ακούστε τη διαίσθηση σας, αντλήστε δύναμη από μέσα σας και κάντε λίγο ακόμη υπομονή. Σύντομα οι καταστάσεις θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Συναισθηματικά, ταλαιπωρήστε χωρίς λόγο με ανασφάλειες για τα αισθήματα του προσώπου που σας ενδιαφέρει.  

ΙΧΘΥΕΣ

Θα χρειαστεί να αλλάξετε τα πλάνα σας για ένα ταξίδι, μια μετακίνηση ή μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό αφού θα προκύψουν εμπόδια ή δυσκολίες στην άμεση πραγματοποίηση τους. Μην αφήσετε αυτές τις αναποδιές να επηρεάσουν τη δάθεση σας και να σας ρίξουν ψυχολογικά. Επαγγελματικά, πολύ σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε.

Αγαπημένο