ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα φέρνει συναισθηματικές υπερβολές και εξαπατήσεις

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα φέρνει συναισθηματικές υπερβολές και εξαπατήσεις Photo/Istock

Καλό μήνα! Η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα να κινείται στους επικοινωνιακούς Διδύμους και να φέρνει ειδήσεις, νέα και πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε το πρόγραμμα μας για τον καινούργιο μήνα που ξεκινά σήμερα! Ωστόσο γύρω στις 11 το πρωί σχηματίζεται το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα, μια όψη που οδηγεί σε λάθη, παρερμηνείες, ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Ας αποφύγουμε σημαντικές αποφάσεις, συμφωνίες ή υπογραφές συμβολαίων ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα πρέπει να ελέγξουμε τις συναισθηματικές υπερβολές και ένα ισχυρό αίσθημα απογοήτευσης. Επίσης, με τη Σελήνη εκτός πορείας (14.00μμ-22.00μμ) η ημέρα δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, μπορούμε όμως άνετα να τα προγραμματίσουμε, κυρίως από το μεσημέρι και μετά.

Το μεσημέρι, το τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου μας βοηθά να βάλουμε σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, να οργανώσουμε τις κινήσεις μας, να προετοιμάσουμε τα επιχειρήματα μας για μια διαπραγμάτευση, να συγκεντρωθούμε στους στόχους και τα σχέδια μας για το μέλλον.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ η Σελήνη περνά στον Καρκίνο στρέφοντας το ενδιαφέρον μας σε ότι μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς, στα πρόσωπα της οικογένειας μας, στα συναισθήματα και τις επιθυμίες μας αλλά και στην περιφρούρηση των κεκτημένων μας.

ΚΡΙΟΣ

Ειδήσεις, νέα και σημαντικές πληροφορίες έχει η σημερινή ημέρα, αν και τις πρωινές ώρες θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί με ότι ακούτε γιατί δεν είναι πάντα αληθινό. Επαγγελματικά, έχετε την τάση πρώτα να μιλάτε και ύστερα να σκέφτεστε και αυτό είναι πρόβλημα, ειδικά αν πρόκειται να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση που θα πρέπει να είστε πολύ συγκεντρωμένοι. Συναισθηματικά, κάποιες κινήσεις σας τις κρατάτε κρυφές από τον σύντροφό σας και εσείς ξέρετε γιατί...

ΤΑΥΡΟΣ

Ο συνδυασμός έξυπνης σκέψης και έμπνευσης είναι αυτός που θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τα εισοδήματα σας ή να εξοικονομήσετε χρήματα και μέσα από αυτό να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Στον τομέα της εργασίας υπάρχουν ακόμη περιορισμοί και θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι να έχετε την επιβράβευση των προσπαθειών σας. Συναισθηματικά, η ανάγκη σας να αγαπηθείτε ίσως σας κάνει να κλείνετε τα μάτια στα ελαττώματα ενός ανθρώπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, να ασχοληθείτε με τις υποθέσεις και τα σχέδια σας, χωρίς να σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσιες συζητήσεις ή αδιάφορες συναντήσεις. Επαγγελματικά αποβάλλετε το άγχος που σας έχει κυριεύσει και κάντε βήματα προσεκτικά και καλοσχεδιασμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν έχετε τη δυνατότητα, ξεκινήστε τη μέρα σας με πιο χαλαρούς ρυθμούς αφού νιώθετε σωματικά και ψυχικά κουρασμένοι και αποφύγετε-μέχρι νωρίς το μεσημέρι-να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή να ζητήσετε διευκρινίσεις για ένα ζήτημα που σας απασχολεί, καθώς το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα δεν βοηθά να κατανοήσετε αυτά που ακούτε. Αν έχετε τη δυνατότητα να εργαστείτε από το σπίτι θα ήταν για σήμερα το ιδανικό. Από το μεσημέρι και μετά, θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την διαχείριση των κοινών οικονομικών σας με τον σύντροφο ή ένα μέλος της οικογένειας σας.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί Λέοντες η σημερινή ημέρα προσφέρεται στο μεγαλύτερο μέρος της για να βρεθείτε με φιλικά σας πρόσωπα και να μιλήσετε, να και να προγραμματίσετε μια κοινή σας δραστηριότητα ή να μοιραστείτε τα μελλοντικά σας σχέδια. Ωστόσο, το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα θα μπλοκάρει ένα οικονομικό σας ζήτημα προκαλώντας σας εκνευρισμό. Από το μεσημέρι και μετά ο τομέας των επαγγελματικών σας απασχολεί ιδιαίτερα, εξετάζοντας τις επαγγελματικές σας προοπτικές, την πορεία της καριέρας σας και την πιθανότητα μιας συνεργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα να σας επηρεάζει άμεσα σήμερα, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο ποιους εμπιστεύεστε και σε ποιων τα λόγια δίνετε σημασία. Στα επαγγελματικά σας μπορεί να μάθετε κάποια σχόλια που γίνονται πίσω από την πλάτη σας και μιλούν για την απόδοση ή τις ικανότητες σας. Μην δώσετε συνέχεια σε αυτό και εννοείται μην εμπλακείτε και εσείς σε κουτσομπολιά για κάποιο τρίτο πρόσωπο. Συναισθηματικά δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να μείνετε για πάντα με το ταίρι σας ή να προχωρήσετε παρακάτω...

ΖΥΓΟΣ

Χρησιμοποιείστε τη δύναμη της επικοινωνίας και της φυσικής σας ευγένειας για να έλξετε κοντά σας φίλους και γνωστούς που δεν διστάζουν να σας εμπιστευτούν τα μυστικά τους ζητώντας τη συμβουλή σας την οποία βέβαια δίνετε με μεγάλη χαρά! Επαγγελματικά, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους που έχετε βάλει και μην παρασύρεστε (λόγω Ποσειδώνα) σε λανθασμένες εκτιμήσεις καταστάσεων και προσώπων που θα καθυστερήσουν την πρόοδο σας. Θέματα σπουδών, νομικές υποθέσεις ή ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού, από το μεσημέρι και μετά εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφιερώστε τη σημερινή ημέρα στις οικονομικές σας υποθέσεις, πληρώστε οφειλές και υποχρεώσεις εξετάστε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας, Επαγγελματικά υπάρχει μια κατάσταση που σας αγχώνει, αλλά από το μεσημέρι και μετά κινείστε πολύ πιο ψύχραιμα και οργανωμένα. Συναισθηματικά, με την Αφροδίτη να κινείται στους φιλικούς σας Ιχθύς έχετε πολλές ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες, να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας, να αναθερμάνετε μια φιλική σας σχέση που τελευταία είχατε αποξενωθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη απέναντί σας εστιάζετε στις στενές προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες αν και η επικοινωνία παρουσιάζει κενά λόγω του τετραγώνου Σελήνης-Ποσειδώνα Από το μεσημέρι και μετά οι επαφές, οι διαπραγματεύσεις και οι συζητήσεις γίνονται με μεγαλύτερη άνεση και κάνετε τα μελλοντικά σα σχέδια έχοντας τη στήριξη πολύ κοντινών σας προσώπων. Στα επαγγελματικά σας επικρατεί μια ασάφεια που δεν αντέχετε, και βρίσκεστε καιρό τώρα σε κατάσταση αναμονής για τις εξελίξεις που δεν έρχονται...Συναισθηματικά είστε σε μια μεταβατική περίοδο που κάποιοι κύκλοι κλείνουν οριστικά και θα το αντιληφθείτε καλύτερα προς το τέλος της εβδομάδας...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις, τα καθήκοντα και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει, φροντίζοντας να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτές για να φτάσετε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Διαφορετικά, αν αφεθείτε έστω και λίγο να χαλαρώσετε ή κάτι αποσπάσει την προσοχή σας, το χάσατε το παιχνίδι... Με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα μπορεί να αγχωθείτε χωρίς λόγο για την υγεία σας. Από το μεσημέρι και μετά ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, κάνοντας μεθοδικές κινήσεις για τη βελτίωση τους, Συναισθηματικά, ο έρωτας ίσως βρίσκεται πολύ πιο κοντά από όσο φαντάζεστε...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναισθηματικές ανησυχίες, αδιόρατοι φόβοι για το μέλλον αλλά και σκέψεις γύρω από τη δουλειά και τους επαγγελματικούς σας στόχους είναι όσα σας απασχολούν τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας. Μη δίνετε μεγάλη σημασία σε παραινέσεις και υποδείξεις κάποιων προσώπων του περιβάλλοντος σας και κάντε απλά τη δουλειά σας. Αργότερα, απαλλαγμένοι από το άγχος της ημέρας, χαλαρώνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ότι έχει να κάνει με το σπίτι και τις υποχρεώσεις του αλλά και τη φροντίδα της οικογένειας σας είναι σήμερα η προτεραιότητα σας, παραμερίζοντας άλλες υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες που θα είναι εκεί να σας περιμένουν και αύριο.. Προσέξτε την επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού σας περιβάλλοντος που ή δεν θέλουν ή δεν μπορούν να καταλάβουν και τη δική σας θέση σε ένα οικογενειακό ζήτημα που προκύπτει, Από το μεσημέρι και μετά διαχειρίζεστε τις καταστάσεις με μεγαλύτερη ψυχραιμία και αν βλέπετε ότι με κάποια άτομα δεν υπάρχουν περιθώρια συνεννόησης απομακρύνεστε οριστικά από αυτά.

Αγαπημένο